Κανονικά το Ξάνθη-Λίνφιλντ

Gazzetta team
Κανονικά το Ξάνθη-Λίνφιλντ

bet365

Το παιχνίδι της Ξανθης στην Ευρώπη... επέστρεψε στο πρόγραμμα της UEFA, ενώ κανείς δεν έχει ενημερωθεί περί πιθανής μη διεξαγωγής του αγώνα.

Η είδηση ότι το παιχνίδι της Ξάνθης δεν υπήρχε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας προβλημάτισε τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι, διαβάζοντας και τους συσχετισμούς με την προσφυγή του ΠΑΣ στο CAS, έψαξαν το θέμα. Τελικά, λόγος ανησυχίας δεν υπήρχε. Από τη στιγμή, άλλωστε, που ο επαναληπτικός ήταν κανονικά στο πρόγραμμα και δεν είχαν ενημερωθεί ούτε οι παρατηρητές, ούτε οι διαιτητές για κάτι σχετικό, το θέμα ήταν ως μη γενόμενο.

Το ματς επανήλθε στο σάιτ της UEFA, ενώ, σύμφωνα με τον κανονισμό, ακόμα κι αν δικαιωθεί ο ΠΑΣ στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο, η Ξάνθη δεν μπορεί να βγει από τη διοργάνωση από τη στιγμή που βρίσκεται επίσημα στο Europa League! Επομένως, η συμμετοχή της είναι δεδομένη και το παιχνίδι με τη Λίνφιλντ θα γίνει κανονικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα