O Μίτσελ κάνει ποδήλατο (vids)

O Μίτσελ κάνει ποδήλατο (vids)

Gazzetta team

bet365

Θέλοντας να χαλαρώσει αλλά και να γυμναστεί παράλληλα ο Μίτσελ αποφάσισε να βγει για μία βόλτα με ποδήλατο το μεσημέρι της Δευτέρας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Στις 15.30 ώρα Αυστρίας ο προπονητής του Ολυμπιακού εξήλθε από το ξενοδοχείο του Ντορίντ μαζί με τον μεταφραστή της ομάδας Ρομπέρτο. O Μίτσελ θέλησε να δει λίγο το Ζέεφελντ από μία άλλη... σκοπιά ανεβαίνοντας σε ποδήλατο. Ο Ισπανός τεχνικός μετέβη στο κέντρο του χωριού για μία βόλτα έτσι ώστε να γυμναστεί όσο το δυνατόν περισσότερο και καλύτερα γινόταν. Ο έμπειρος προπονητής ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος ενώ και οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες (σ.σ. ήλιος και αρκετή ζέστη) βοηθούσαν ακόμα πιο πολύ στο να χρησιμοποιήσει ποδήλατο. Παρακάτω δείτε τα πλάνα του Gazzetta.gr από την αναχώρηση του Μίτσελ από το ξενοδοχείο για την βόλτα του:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα