Για το «μπαμ» με Φάμπρεγας η Γιουνάιτεντ!

Δημήτρης Βέργος
Για το «μπαμ» με Φάμπρεγας η Γιουνάιτεντ!

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα για τον Ισπανό μέσο.

Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση στη μεσαία της γραμμή και από την αρχή της φετινής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου το όνομα που ακουγόταν ως φημολογία ήταν αυτό του Σεσκ Φάμπρεγας.

Τελικά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά καθώς όπως μεταδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Αγγλίας και της Ισπανίας, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κατέθεσαν πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα για να φέρουν τον Ισπανό μέσο στο Ολντ Τράφορντ και να κάνουν ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» του καλοκαιριού!

Όλο το προηγούμενο διάστημα τα δημοσιεύματα από την Ισπανία για το μέλλον του Φάμπρεγας ήταν αντικρουόμενα με κάποια να υποστηρίζουν ότι ο πρώην άσος της Άρσεναλ θα έβλεπε με καλό μάτι την επιστροφή του στο αγγλικό ποδόσφαιρο και άλλα να υποστηρίζουν πως ο παίκτης δεν σκέφτεται καν την αποχώρησή του από το Καμπ Νου.

Ο ίδιος ο Φάμπρεγας πάντως σε δηλώσεις του είχε επισημάνει πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στη Βαρκελώνη, παρά το γεγονός ότι αρκετοί οπαδοί της Μπαρτσελόνα δεν είναι ικανοποιημένοι από την απόδοσή του στην ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα