Ερχεται και υπογράφει ο Μπρέσεβιτς!

Ερχεται και υπογράφει ο Μπρέσεβιτς!

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Στην Αθήνα αναμένεται άμεσα ο Ιβάν Μπρέσεβιτς για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με την ΑΕΚ. Προτάθηκε ο Ζόρο.

Ο υψηλόσωμος (1.91) Κροάτης επιθετικός, με 16 γκολ σε 48 συμμετοχές με την Κόπερ, έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ένωση και θα έρθει την Κυριακή στην Αθήνα για να κλείσει η μεταγραφή και τυπικά.

Ο 26χρονος σέντερ φορ έρχεται για ηγετικό ρόλο στην επίθεση καθώς ως τώρα υπάρχει μόνο ο Μιχάλης Παυλής καθώς και οι Μούργκα και Ράμα, που παίζουν και στα άκρα.

Προτάθηκε ο Ζόρο
Στο μεταξύ, στην ΑΕΚ προτάθηκε ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, Μάρκο Ζόρο. Στην καριέρα του πέρασε από αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Μπενφίκα αλλά χωρίς να πιάσει, με τις καλύτερες εμφανίσεις του να έχουν γίνει στα ιταλικά γήπεδα. Εκεί, ξεκίνησε από την Σαλερνιτάνα και έφτασε ως την Μεσίνα, όταν αγωνιζόταν στη Serie A.

Είχε προκαλέσει, μάλιστα, μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομα του, όταν σε ένα ματς κόντρα στην Ιντερ έφυγε επιχείρησε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο λόγω ρατσιστικών συνθημάτων, αναγκάζοντας την Lega να αποφασίσει την έναρξη των αγώνων της επόμενης αγωνιστικής με 5 λεπτά καθυστέρηση.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα