Ψάχνει ρυθμό, «βρίσκει» Λούκας!

Ψάχνει ρυθμό, «βρίσκει» Λούκας!

gazzetta default image fallback

bet365

Νωθρός για δεύτερο σερί φιλικό ο ΠΑΟΚ, με εξαίρεση τον Λούκας που έδειξε ηγετικές ικανότητες πριν κουραστεί! Ντεμπούτο και για Σπυρόπουλο!

Ορεξάτος εμφανίστηκε ο Λούκας Πέρεθ στην πρώτη του παρουσία στην 11αδα του ΠΑΟΚ για 45λεπτά. Ο Ισπανός ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, παρότι ήρθε πριν από λίγες ημέρες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τραβώντας επιθετικά και τους συμπαίκτες του. Εκτός από την πολύ καλή τεχνική, ένα ακόμα στοιχείο που προσθέτει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του είναι οι απευθείας εκτελέσεις κόρνερ του Λούκας. Όσο περνούν οι μέρες ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα παρουσιάζει μεγαλύτερη βελτιώσει και αυτό θα είναι στα συν για τον Χούμπ Στεφενς.

Την πρώτη είχε και ο Νίκος Σπυρόπουλος στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ. Ο 30χρονος αμυντικός ήταν ψύχραιμος και σταθερός στις μεταβιβάσεις του, ενώ συνεργάστηκε άψογα με τον Γεωργιάδη. Οι δύο τους ήταν ένα καλό δίδυμο στην αριστερή πλευρά.

Στο τελευταίο φιλικό επι Αυστριακού εδάφους την Τετάρτη (17/7) με το ΑΠΟΕΛ ο Στέφενς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους καλύτερους που έπαιξαν με την Ζνόιμο και την Πάσινγκ. Ο Ολλανδός αρχίζει να σχηματίζει άποψη για τους παίκτες του ενόψει μάλιστα και του πρώτου επίσημου αγώνα στα τέλη του μήνα για το Τσάμπιονς Λίγκ.

Ο Χουμπ Στέφενς στο τέταρτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι με την Πάσινγκ επέλεξε να ξεκινήσει το παιχνίδι με σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Χακόμπο, δεξιά ο Σκόνδρας και αριστερά για πρώτη φορά ο Σπυρόπουλος. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Λόπεθ και Κατσικάς. Αμυντικά χαφ οι Γκαρσία και Κάτσε, στις πτέρυγες οι Δεληγιαννίδης και Γεωργιάδης. Στον άξονα ο Βούκιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιάννου.

Μια διαφορετική 11αδα σε σχέση με την αναμέτρηση με την Ζνόιμο παρέταξε ο Ολλανδός τεχνικός του Δικεφάλου, όμως και σ’ αυτή ην αναμέτρηση ήταν άχρωμος χωρίς να δημιουργήσει υποψία για φάση μέχρι το πρώτο μισάωρο του αγώνα. Οι Θεσσαλονικείς δεν κινδύνεψαν αμυντικά ήταν πολύ καλά στημένη με τον Λόπεθ να κατευθύνει σωστά τους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα η Πάσινγκ δύο φορές προσπάθησε να «σπάσει» το οφ σαιτ του ΠΑΟΚ χωρίς επιτυχία.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος έδειξε σταθερός και ψύχραιμος στις μεταβιβάσεις του, ενώ δεν δίσταζε να βάλει τα πόδια του στην φωτιά όταν χρειάστηκε. Με τον ανεβασμένο Γεωργιάδη είχε μια καλή συνεργασία με τον Δικέφαλο να γέρνει από τα’ αριστερά. Ο Βούκιτς έδειχνε κουρασμένος κι αυτό επηρέασε και τον Γιάννου που δεν πήρε και πολλές κάθετες πάσες με αποτέλεσμα να γυρίζει πίσω για να πάρει μπάλα στα πόδια του.

Μόλις στο 30’ είχαμε το πρώτο σουτ για τους Θεσσαλονικείς με τον Κάτσε, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Μέτα από 11λεπτά ο Γεωργιάδης με ατομική προσπάθεια κέρδισε το φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Χόφλερ. Ο Βούκιτς έστησε την μπάλα και με απευθείας εκτέλεση άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς.

Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασαν με αξιώσεις στην ισοφάριση με τον Μάγιερ να πιάνει ο δυνατό σουτ με τον Χακόμπο να διώχνει την μπάλα μακριά από την εστία του.

Με τέσσερις αλλαγές ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ το δεύτερο ημίχρονο, με τον Πέρεθ Λούκας να περνάει στη θέση του Δεληγιαννίδη. Ο Ισπανός από τα πρώτα λεπτά της παρουσίας του στην 11αδα του Δικεφάλου ήταν ορεξάτος αναστατώνοντας την άμυνα της Πάσινγκ, αλλά και τους φιλάθλους που τον χειροκροτούσαν διαρκώς. Ο Ισπανός στο 56’ βγήκε τετ α τετ με τον Χόφλερ όμως το πλασέ του δεν έγινε γκολ.

Από λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ στο 59’ ο Μάγιερ βρέθηκε απέναντι από τον Γιακουμή, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο με τον έλληνα τερματοφύλακα να μπλοκάρει την μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα ο δραστήριος Μάγερ είχε ένα ακόμα σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργιάδη στο 62’ όμως ο διαιτητής είπε όχι αφήνοντας το παιχνίδι να εξελιχτεί. Μέχρι το τέλος του αγώνα ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα με τον Στέφενς να χρησιμοποιεί στο τέλος τους Πόποβιτς, Κίτσιου και Αθανασιάδη.


ΠΑΟΚ: Χακόμπο(46’ Γιακουμής), Κατσικάς, Λόπεθ, Σπυρόπουλος(46’ Ποζατζίδης), Σκόνδρας(74 Κίτσιου), Γκαρσία(46’ Τσαλδάρης, Κάτσε, Δεληγιαννίδης(46’ Λούκας), Γεωργιάδης(74’ Πόποβιτς), Βούκιτς, Γιάννου(83’ Αθανασιάδης)

Πασινγκ: Χόφλερ, Ριντλ, Χαμντεμίρ, Μόσνερ, Γκλίσακ, Φέλμπερ, Τράμερ, Πέτροβιτς, Μάγιερ, Ταλέτα, Οντουμπάντζο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα