Στη Σαρλερουά ο Μαρίνος

Νίκος Τσιώκος
gazzetta default image fallback

bet365

Στο εξωτερικό θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Στέργος Μαρίνος, αν και ήταν κοντά στον Παναιτωλικό, καθώς «έκλεισε» στη βέλγικη Σαρλερουά.

Μπορεί να βρισκόταν κοντά στη μεταγραφή του στον Παναιτωλικό, όμως ο Στέργος Μαρίνος θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας. Ο 25χρονος μπακ έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και είναι «κλεισμένος» στη Σαρλερουά, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου.

Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο, η διάρκεια του οποίου ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. Έτσι, θα αφήσει για πρώτη φορά τη χώρα μας, όπου από το 2005 μέχρι το 2009 είχε 38 συμμετοχές με τον Ατρόμητο και από το 2009 μέχρι φέτος μέτρησε 74 ματς και 1 γκολ με τους «πράσινους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα