Απέκλεισε τους δημοσιογράφους η ΕΠΟ

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Η ΕΠΟ απέκλεισε τους δημοσιογράφους απο τη Γ.Σ προκειμένου να μην βγουν προς τα έξω τα όσα θα ειπωθούν και αυτό δεν το λέμε με διάθεση αντιπολιτευτική αφού πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Και αυτό γιατί μέχρι τώρα όλες οι Γενικές Συνελεύσεις ήταν ανοικτές για τους δημοσιογράφους, τόσο επί εποχή Γκαγκάτση όσο κι επί Πιλάβιου, αλλά και μέχρι τώρα επί προεδρίας Σαρρή. Σήμερα οι ρεπόρτερ πήγαν στο ξενοδοχείο Μetropolitan κι ενημερώθηκαν απο το γραφείο Τύπου της ομοσπονδίας ότι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση παρότι χθες στα e-mail των διαπιστευμένων δημοσιογράφων είχε έρθει ειδοποίηση ότι θα παραλάβουν τις διαπιστεύσεις έξω απο το χώρο της συνέλευσης.

Ο λόγος που επικαλέστηκε ο υπεύθυνος Τύπου της ΕΠΟ ήταν ότι θα συζητηθεί ενα πειθαρχικό θέμα που είναι η επιβολή ποινής στις ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και ΚΙΛΚΙΣ επειδή προσέφυγαν στη δικαιοσύνη κατά του Δοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ.

Όμως και τον Ιανουάριο είχε συζητηθεί το ιδιο θέμα δλδ. επιβολή ποινής στην Ένωση του Beach Soccer και ήταν ανοικτή στους δημοσιογράφους. Είναι προφανές λοιπόν οτι η διοίκηση της ΕΠΟ δεν ήθελε να βγουν προς τα έξω όσα θα ακουστούν και την αφορούσαν και γι αυτό απαγόρευσε την είσοδο στους δημοσιογράφους βάζοντας STOP στην ενημέρωση, κανοντας παράλληλα καψώνι και σε όσους πήγαν το πρωί στο ξενοδοχείο για να παρακολουθήσουν από κοντά.

 

Τελευταία Νέα