«Με Γιαννακόπουλο στη Σούπερ Λιγκ»

«Με Γιαννακόπουλο στη Σούπερ Λιγκ»

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Για την εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΑΕ Σπάρτης μίλησαν ο δήμαρχος της πόλης, με τον πρόεδρο του συλλόγου, υποστηρίζοντας ότι ονειρεύονται με εγγυητή τον πρόεδρο του Τριφυλλιού, η ομάδα να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ.

Πολλή και σκληρή δουλειά περιμένει τους ανθρώπους της ΑΕ Σπάρτης όπως δήλωσε ο πρόεδρος -και- του νέου Δ.Σ. Δημήτρης Νικόλαρος (κεντρ. Φώτο), που υποστήριξε ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος εγγυητής για τον σύλλογο από τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ.

«Όνειρο όλων μας είναι κάποια μέρα να δούμε την ομάδα μας στη Σούπερ Λιγκ. Πρότυπό μας είναι ο Αστέρας Τρίπολης και γνωρίζουμε ότι μόνο με επιμονή και στέρεες βάσεις έχουμε ελπίδες να πετύχουμε τους στόχους μας. Και καλύτερος εγγυητής γι' αυτές από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δεν θα μπορούσε να υπάρξει», ήταν τα λόγια του κ.Νικόλαρου στη «Real», με τον δήμαρχο Σπάρτης από την πλευρά του να δηλώνει να δηλώνει πως:

«Η οικογένεια Γιαννακόπουλου στήριζε πάντα τη Σπάρτη. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε τη διάθεση να βοηθήσει προφανώς για συναισθηματικούς λόγους. Μας είπε πως θέλει να ανεβάσει την ομάδα ψηλά και μακάρι να τα καταφέρει. Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος, αποτελεί μεγάλο γεγονός για την πόλη μας αυτό. Μία φορά έχουμε παίξει στη Β' Εθνική και μένει πλέον να φανεί πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα μας με την υποστήριξή του. Σίγουρα θα τιμήσουμε κάποια στιγμή όλη την οικογένειά για την εν γένει προσφορά της τον τόπο. Γιατί δεν βοηθούν μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε άλλους τομείς, όπως στο κοινωνικό φαρμακείο που ήδη λειτουργεί».

 

Τελευταία Νέα