Παππάς: «Επιστρέφω αρκεί να πρωταγωνιστήσουμε»

Παππάς: «Επιστρέφω αρκεί να πρωταγωνιστήσουμε»

Gazzetta team
Παππάς: «Επιστρέφω αρκεί να πρωταγωνιστήσουμε»

bet365

Θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς εμφανίστηκε ο Χάρης Παππάς.

Ο Μακεδόνας επιθετικός στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον πρόεδρο των «Ποντίων» στην οποία ο τελευταίος του κατέθεσε πρόταση προκειμένου να επιστρέψει στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Ο ισχυρός άντρας των «ροσονέρι» Αχιλλέας Χαραλαμπίδης σύμφωνα με πληροφορίες αθλητικής ιστοσελίδας της Θεσσαλονίκης ανέφερε στον πρώην ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου τα εξής: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είσαι και τι έχεις κάνει στην ομάδα, σε θέλουμε κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια».

Από την πλευρά ο 30χρόνος ποδοσφαιριστής σύμφωνα πάντα με την ίδια ιστοσελίδα απάντησε τα ακόλουθα: «Θέλω να γυρίσω στον Απόλλωνα, αρκεί να πρωταγωνιστήσει η ομάδα και όχι απλά να συμμετέχει στο πρωτάθλημα».

Στα θετικά και το γεγονός ότι η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι μεγάλη και δεν απέχει και πολύ από την καλυψή της. Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλιότερο κείμενο ο Καβαλιώτης παίκτης που αποτελεί έναν από τους αγαπημένους της εξέδρας, θα δώσει την οριστική του απάντηση την Πέμπτη.

Ο ίδιος περιμένει πρόταση από ομάδα της Super League ή του εξωτερικού και σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν γίνει δεν αποκλείεται να εξεταστεί πιο προσεκτικά η πρόταση του συλλόγου της Καλαμαριάς και η επιστροφή του.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα