«Θέμα» και με τον Μέσι!

«Θέμα» και με τον Μέσι!

Θάνος Σαρρής
«Θέμα» και με τον Μέσι!

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία, ο Λιονέλ Μέσι είναι απογοητευμένος με τον Σάντρο Ροσέλ και τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, λόγω του ότι τον άφησαν χωρίς την απαραίτητη στήριξη στις κατηγορίες για φοροδιαφυγή που τον βαραίνουν.

Ένα-ένα ξεπηδούν τα θέματα στη Μπαρτσελόνα, καθώς μετά της δηλώσεις-φωτιά του Πεπ Γκουαρδιόλα, η As αποκαλύπτει ότι υπάρχει πρόβλημα και με τον Μέσι. Ο Αργεντινός, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, είναι απογοητευμένος από τη στάση του Ροσέλ και των διοικούντων.

Ενώ στο παρελθόν ο Ροσέλ έχει στηρίξει τους ποδοσφαιριστές που είχαν ανάλογα προβλήματα, ο Λέο θεωρεί ότι τον άφησε «ξεκρέμαστο» στην περιπέτεια που αντιμετωπίζει με τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή, αφού ουσιαστικά ο πρόεδρος και η διοίκηση δεν του προσέφεραν ουσιαστική στήριξη. Μάλιστα, άτομα από το Δ.Σ φέρονται να έχουν ασκήσει κριτική στη στάση του Ροσέλ προς το συγκεκριμένο θέμα, χωρίς όμως κι οι ίδιοι να βγουν μπροστά!

H (μαδριλένικη) Αs το πάει κι ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας ότι ίσως είναι η ιδανική συγκυρία στα τελευταία 12 χρόνια που κάποιος μεγιστάνας του ποδοσφαίρου θα μπορούσε να του κεντρίσει το ενδιαφέρον για ενδεχόμενη μεταγραφή!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα