Τριετές στον... ελεύθερο Νάνο

Τριετές στον... ελεύθερο Νάνο

Gazzetta team
Τριετές στον... ελεύθερο Νάνο

bet365

Στον Παναθηναϊκός περιμένουν την πιστοποίηση της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τον Μαριάνο Νάνο Γκονθάλεθ, προκειμένου ο παίκτης να περάσει ιατρικά και να υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του. Δυσκολίες για Πράνιτς.

Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 29χρονο Ισπανό μπακ-χαφ για τριετές συμβόλαιο με αυξανόμενες αποδοχές, οι οποίες θα ξεκινήσουν από τις 110.000 και θα αυξάνονται κατά 10.000 τη χρονιά.

Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει στον Παναθηναϊκό ότι το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει με την Πονφεραντίνα για αυτόματη ανανέωση μετά από 25 συμμετοχές δεν έχει ισχύ, αφού δεν είχε συμπεριληφθεί στο επίσημο συμβόλαιο που είχε σταλεί στην Ομοσπονδία.

Άλλωστε, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν δει με μάτια τους το συμβόλαιο του παίκτη και δεν αναφέρεται πουθενά κάτι για συμμετοχές. Περιμένουν λοιπόν την Δευτέρα το «ok» της ισπανικής ομοσπονδίας προκειμένου ο παίκτης να υπογράψει άμεσα.

Αν τα θέματα με την Πονφεραντίνα, η οποία δείχνει διατεθειμένη να κυνηγήσει το θέμα, συνεχιστούν, τότε οι «πράσινοι» θα στραφούν σε άλλες λύσεις. Όσον αφορά τον Ντάνιελ Πράνιτς, υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό, ενώ η Σπόρτινγκ δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει ούτε ευώ για το συμβόλαιό του. Ο παίκτης φέρεται να έχει προτάσεις από Ολλανδία και Γερμανία και η περίπτωσή του δυσκολεύει σημαντικά για το «τριφύλλι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα