Στον Παναιγιάλειο Μπότος και Ανδρούτσος

Στον Παναιγιάλειο Μπότος και Ανδρούτσος

bet365

Την απόκτηση των Ανδρούτσου και Μπότου ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του νεοφώτιστου Παναιγιάλειου.

«Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Αποστόλη Ανδρούτσο και Αλέξανδρο Μπότο, που αγωνίζονται στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Αποστόλης Ανδρούτσος είναι γεννημένος στις 26 Ιουλίου 1989 και τις δύο προηγούμενες χρονιές φορούσε τη φανέλα της Παναχαϊκής, με την οποία είχε συνολικά 19 συμμετοχές, ενώ πριν -εκτός του Παναιγιαλείου- είχε φορέσει τις φανέλες της Καλλιθέας και του Ατρόμητου Αθηνών.

Ο Αλέξανδρος Μπότος είναι γεννημένος στις 31 Ιουλίου του 1989 και τις δύο προηγούμενες χρονιές φορούσε τη φανέλα του Φωστήρα, έχοντας θέση βασικού την περυσινή χρονιά (24 συμμετοχές συνολικά) όπου ο σύλλογος του Ταύρου τερμάτισε πρώτος έχοντας την καλύτερη άμυνα», αναφέρει η ανακοίνωση των «μελανόλευκων», με τον Αποστόλη Ανδρούτσο να δηλώνει για τη μεταγραφή του:

«Πριν δύο χρόνια, είναι γεγονός ότι δεν αποχώρησα με τον καλύτερο τρόπο από την ομάδα και ίσως φταίω λίγο κι εγώ. Τότε, βέβαια, οι συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές. Ωστόσο, όπου κι όσο φταίω, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Ο Παναιγιάλειος είναι από τις ομάδες που έχω πραγματικά στην καρδιά μου και πάντα ενδιαφερόμουν για την πορεία της. Άλλωστε είναι γνωστό ότι έχω παρακολουθήσει αρκετούς εντός έδρας αγώνες της ομάδας, ενώ και την προσφυγή που είχα καταθέσει, την απέσυρα λαμβάνοντας ένα μέρος των χρημάτων που διεκδικούσα. Αυτό που θέλω να τονίσω, πάντως, είναι ότι η επιλογή μου να γυρίσω στο Αίγιο και τον Παναιγιάλειο αποδεικνύει ότι ενδιαφέρομαι για την ομάδα και ότι λάθος έγινε θέλω να το διορθώσω μέσα στο γήπεδο».

Ο Αλέξανδρος Μπότος από την πλευρά του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Παναιγιάλειο, που είναι μία ομάδα με στόχους και φιλοδοξίες. Ο τρόπος προσέγγισης και η συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Ρέλλα και τον προπονητή κ. Κουρμπανά με έπεισαν για να απαντήσω θετικά στην πρόταση. Πιστεύω ότι θα έχουμε άψογη συνεργασία και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους βγάλω ασπροπρόσωπους».

Ενώ η δεύτερη:

«Οι ανανεώσεις συμβολαίων στον Παναιγιάλειο που θέλει να διατηρήσει τον βασικό κορμό των παικτών του και την νέα σεζόν, στην FootballLeague, συνεχίζονται. Στους «μελανόλευκους» που ήδη έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν στην ομάδα, προστέθηκαν και οι Ευθύμιος Αργυρόπουλος, Λεωνίδας Σκαρτσίλας».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα