Κι επίσημα Αρβανίτης,Δεινόπαπας στο Βόλο

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Την απόκτηση των Δημήτρη Αρβανίτη και Θανάση Δεινόπαπα ανακοίνωσε κι επίσημα ο Ολυμπιακός Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Αρβανίτη για ένα χρόνο και του 25χρονου επιθετικού Θανάσης Δεινόπαπα για δύο χρόνια».

Ο Θανάσης Δεινόπαπας είναι γεννημένος στις 24 Νοεμβρίου 1988 και έχει αγωνισθεί σε Αχιλλέα Τριανδρίας, Αγροτικό Αστέρα, Κέρκυρα, Αναγέννηση Επανομής και Λάρισα. Έχει 96 συμμετοχές στη Super League και 105 στη Β΄ Εθνική, όπου σημείωσε 14 γκολ.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης είναι γεννημένος στις 9 Αυγούστου του 1980 και έχει περάσει από Πανηλειακό, ΟΦΗ, Καλλιθέα, Ιωνικό, ενώ έχει φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου τη σεζόν 2009-10, όταν η ομάδα ανέβηκε στη Super League.»

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρολεύκων» πραγματοποίησαν τις πρώτες τους δηλώσεις:

Δημήτρης Αρβανίτης: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό Βόλου. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο δεν πρέπει να μένουμε στα λόγια. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά, ο καθένας από το πόστο του, να κάνουμε κατάθεση ψυχής ώστε να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς».

Θανάσης Δεινόπαπας: «Είναι χαρά μου να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό Βόλου. Από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση δεν το πολυσκέφτηκα για να πω το "ναι", διότι γνωρίζω καλά ότι έρχομαι σε μία ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα και είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα