Βλέπει... Τριφύλλι ο Ντιαρά

Βλέπει... Τριφύλλι ο Ντιαρά

Gazzetta team
Βλέπει... Τριφύλλι ο Ντιαρά

bet365

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού φαίνεται πως είναι ο Μαχαμαντού Ντιαρά, αφού βρίσκεται στο Λονδίνο για το τελευταίο σκέλος των ιατρικών του εξετάσεων.

Κοντά στην πραγματοποίηση μίας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκονται όπως όλα δείχνουν οι «πράσινοι», αφού προτίθενται να προχωρήσουν την υπόθεση του πρώην άσου των Λυών, Ρεάλ Μαδρίτης και Φούλαμ.

Ο μέσος από το Μάλι μετά την αποθεραπεία που έκανε στη Γαλλία, βρίσκεται στην Αγγλία για το τελικό στάδιο των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί και μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να τις έχει στείλει στους ανθρώπους του Τριφυλλιού. Μάλιστα οι «πράσινοι» προτίθενται να προσφέρουν συμβόλαιο στον έμπειρο χαφ , το οποίο πάντως θα καλύπτει πρώτα απ' όλα την ομάδα, σύμφωνα με το «Goal», κάτι άλλωστε που είχε εξαγγείλει και ο Γιάννης Αναστασίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα