Θρύλος για Κολοβό και Τζαβέλα

Διονύσης Δελλής
Θρύλος για Κολοβό και Τζαβέλα

bet365

«Διπλό» ελληνικό σενάριο για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν εκ νέου την περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλα, ενώ «βλέπουν» και τον Δημήτρη Κολοβό του Πανιωνίου. Γράφει ο Διονύσης Δελλής

Ο Γιώργος Τζαβέλας δεν θα συνεχίσει την καριέρα του, στην Μονακό. Ο 26άχρονος διεθνής ψάχνει για ομάδα και έστω και αν ο ίδιος έχει κατ επανάληψη αφήσει να εννοηθεί ότι δεν είναι πρωταιρεότητα για εκείνον να επιστρέψει στην Ελλάδα, οι Γάλλοι επιμένουν ότι είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Στους Ερυθρόλευκους που δεδομένα θέλουν να προσθέσουν έναν ακόμη αριστερό μπακ στο ρόστερ τους, αλλά που η αλήθεια είναι πως οι προδιαγραφές της αρχικής αναζήτησης παρέπεμπαν σε μια περίπτωση αλά… Μαρκάνο. Σε έναν ποδοσφαιριστή δηλαδή που να μπορεί να παίξει και σαν πλάγιος μπακ, αλλά και σαν στόπερ. Έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να συμβάλει «ανασταλτικά» αλλάζοντας την όψη της ομάδας, ειδικά στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της. Τζαβέλας και Χολέμπας πάντως έχουν συνεργαστεί στην αριστερή πτέρυγα της εθνικής ομάδας. Ο Τζαβέλας έφυγε από την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2010. Αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο στην Γερμανία με την Άιντραχτ (27συμ, 1 γκολ) και στη συνέχεια μετακόμισε στην Μονακό (38 συμ, 3 γκολ) την οποία και βοήθησε ουσιαστικά να επιστρέψει στο Σαμπιονά. Η επένδυση του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ όμως αυτό το καλοκαίρι στο Πριγκιπάτο για την ενίσχυση της ομάδας, αγγίζει ήδη τα 200 εκατ ευρώ. Η Μονακό αλλάζει επίπεδο και κάπως έτσι ο διεθνής Έλληνας υποχρεώνεται να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.

Παράλληλα ακούστηκε και η διάθεση εμπλοκής των Πειραιωτών στην υπόθεση της απόκτησης του Δημήτρη Κολοβού. Με βάση τα ρεπορτάζ ο 20άχρονος winger που αδιαμφισβήτητα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου απασχολεί αυτές τις ημέρες τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί πριν από μήνες με αυτή την υπόθεση, αλλά η όλη διαδικασία δεν προχώρησε. Θα επιστρέψει όντως στη διεκδίκηση του νεαρού;

Θα φανεί το επόμενο διάστημα. Ίσως η σκέψη να είναι όντως να αποκτηθεί αλλά να μείνει έναν ακόμη χρόνο στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να «γεμίσει» ακόμη περισσότερο το βιογραφικό του, με παρουσίες Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη Βάις, Αμπντούν και ψάχνει έναν ακόμη μέσο-επιθετικό –από τη διεθνή αγορά- που να μπορεί να παίξει στις πτέρυγες. Και υπάρχουν ακόμη οι Φουστέρ, Ολαϊτάν, Φετφατζίδης. Δεν αποκλείεται λοιπόν αν όντως ισχύει η πληροφορία περί «αναθέρμανσης» του ενδιαφέροντος για τον Κολοβό, να υπολογίζεται για τον Ολυμπιακό 2014-2015.

Υπενθυμίζουμε ότι από τον Πανιώνιο οι Ερυθρόλευκοι απέκτησαν και τον Ανδρέα Σάμαρη. Έναν ποδοσφαιριστή που αυτές τις μέρες είναι ήδη στο Ζέεφελντ, έχοντας εξασφαλισμένη θέση στο ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα