Αρκάς τριετίας ο Μπαράλες

Νίκος Τσιώκος
Αρκάς τριετίας ο Μπαράλες

bet365

Την απόκτηση του Αργεντινού φορ, Τζερόνιμο Μπαράλες, για τρία χρόνια ανακοίνωσε σήμερα ο Αστέρας. «Η πιο κατάλληλη στιγμή να έρθω Ελλάδα», δήλωσε ο παίκτης.

Στην έκτη μεταγραφή του προχώρησε σήμερα ο Αστέρας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζερόνιμο Μπαράλες. Ο Αργεντινός υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια και ανακοινώθηκε από τους Αρκάδες. Μάλιστα, θα έχει και το Νο9 στη φανέλα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Ο Αργεντινός επιθετικός Τζερόνιμο Μπαράλες, αποτελεί το έκτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο ενισχύοντας την επιθετική γραμμή της ομάδας φορώντας το Νο9 για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ποιος είναι

Ο Μπαράλες γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1987 στην πόλη Αντρόγκ της Αργεντινής, έχει ύψος 1.84 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Μπάνφιλντ, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ισπανική Ρεκρετίβο Χουέλβα.

Ο Μπαράλες επέστρεψε στην Μπάνφιλντ και στα μισά της περιόδου 2010-2011 μεταπήδησε στην Χιλή, όπου φόρεσε τη φανέλα της Σαντιάγκο Γουόντερερς. Την αγωνιστική περίοδο επέστρεψε στη χώρα του για να αγωνιστεί στην Ουνιόν, ενώ πέρσι έκανε μία πολύ καλή σαιζόν στην Ουρακάν, με την φανέλα της οποίας σημείωσε 12 γκολ σε 32 αγώνες.

«Η πιο κατάλληλη στιγμή να έρθω στην Ελλάδα»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και την ανακοίνωσή του, ο Μπαράλες μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και τόνισε πως ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή στην καριέρα του να έρθει στην Ελλάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα, σε μία ομάδα που αγωνίζεται στην κορυφαία εθνική κατηγορία της Ελλάδας, αλλά ταυτόχρονα θα αγωνιστεί και στο EUROPA LEAGUE. Είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στην Ευρώπη και προσωπικά θεωρώ πώς ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή της καριέρας μου για να έρθω στην Ελλάδα.

Όταν άκουσα πώς υπάρχει πρόταση από την Ελλάδα μίλησα με αρκετούς ποδοσφαιριστές από την πατρίδα μου, που μου είπαν τα καλύτερα για τον Αστέρα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να δουλέψω σκληρά σε καθημερινή βάση στο γήπεδο, προκειμένου να πετύχω όσα περισσότερα γκολ γίνεται, βοηθώντας τον Αστέρα να φτάσει πολύ ψηλά», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα