Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Καρντόσο

Νίκος Τσιώκος
Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Καρντόσο

bet365

Ο Οράσιο Καρντόσο υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον Εργοτέλη και ανακοινώθηκε από τους Κρητικούς. «Θα δώσω το 100%», υποσχέθηκε ο παίκτης.

Επίσημα παίκτης του Εργοτέλη είναι από σήμερα ο Οράσιο Καρντόσο. Ο Αργεντινός υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με τους «κιτρινόμαυρους» της Κρήτης και ανακοινώθηκε από τον σύλλογο για να επιστρέψει στη χώρα μας, όπου τελευταία φορά αγωνίστηκε τη σεζόν 2010-2011 με τη φανέλα της Καβάλας, ενώ από το 2007 μέχρι το 2010 φορούσε αυτή του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του σπουδαίου Αργεντινού ποδοσφαιριστή Οράσιο Καρντόσο.

Ο πολύπειρος μέσος συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Πρόκειται για μια κίνηση ουσίας, ενός ποδοσφαιριστή που είναι η επιτομή της ομαδικότητας και από τους σημαντικότερους κρίκους στην αλυσίδα για τις περισσότερες ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε.

Ο Οράσιο Καρντόσο, με μεγάλη καριέρα στην Εστουντιάντες της πατρίδας του, έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία στην Ελλάδα με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και της Καβάλας.

«Θα δώσω το 100%»

Μετά τις υπογραφές, ο 33χρονος μέσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη και υποσχέθηκε σε διοίκηση και κόσμο ότι θα δώσει το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Εργοτέλη.

Οι άνθρωποι της ομάδας με έχουν υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να ξέρουν, όπως και οι φίλαθλοι του Εργοτέλη, ότι θα δώσω το 100% για να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα