Χανιώτης και ο Θέρα

Νίκος Τσιώκος
Χανιώτης και ο Θέρα

bet365

Μεταγραφών συνέχεια στον Πλατανιά, καθώς οι Χανιώτες ανακοίνωσαν και την απόκτηση του 30χρονου Ισπανού δεξιού μπακ, Νταβίντ Θέρα.

Δε σταματούν οι μεταγραφές στον Πλατανιά, που ανακοίνωσε και τον Νταβίντ Θέρα. Οι Χανιώτες είχαν έρθει σε συμφωνία με τον 30χρονο Ισπανό δεξιό μπακ και ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο για να ανακοινωθεί από την ομάδα της Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Νταβίντ Θέρα.

«Ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Θέρα τόνισε πως ήθελε να δοκιμάσει κάτι καινούριο και αυτό θα είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. «Είχα μια καλή πρόταση από μια καλή ομάδα, η οποία έχει μια αξιοσημείωτη πορεία τα τελευταία χρόνια και την αποδέχθηκα γιατί θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούριο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Πλατανιά.

Τις λίγες ημέρες που είμαι εδώ διαπίστωσα ότι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, οικογενειακό. Οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί, είναι κοντά ο ένας με τον άλλο και αυτό είναι σημαντικό γιατί λειτουργούν ως ομάδα. Στόχος μου είναι να έχω μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της, καταλαμβάνοντας όσο το δυνατόν πιο υψηλή βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του.

Ποιος είναι

Ο Νταβίντ Θεραχερία Ρούμπιο, όπως είναι το πλήρες όνομά του (γνωστός και ως Θέρα), γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1983 στη Βαλένθια. Έχει ύψος 1,77μ., αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αλικάντε, με την οποία μέτρησε 26 συμμετοχές. Από το 2005 πήγε στη Βαλένθια, όπου αγωνίστηκε σε 57 ματς με τη δεύτερη ομάδα και σε 5 με την πρώτη. Ακολούθησαν οι Πόλι Εχίδο (24 συμμ.), Λεβάντε (55 συμμ.), ενώ από το 2011 μέχρι και την περασμένη σεζόν φορούσε τη φανέλα της Κόρντομπα (15 συμμ.).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα