Για το «μπαμ» με Λούτσο Γκονσάλες ο ΠΑΟΚ!

Για το «μπαμ» με Λούτσο Γκονσάλες ο ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Για το «μπαμ» με Λούτσο Γκονσάλες ο ΠΑΟΚ!

bet365

Η... παρέλαση ονομάτων συνεχίζεται για τον δικέφαλο, με τον Λούτσο Γκονσάλες της Πόρτο να έχει προταθεί και να εξετάζεται!

Είναι δεδομένο ότι ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να πάρει στην Τούμπα ένα όνομα που να κάνει τη διαφορά. Σύμφωνα με την εφημερίδα Metrosport, λοιπόν, στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο Λούτσο Γκονσάλες, ο οποίος είναι χωρίς αμφιβολία ένα όνομα που ταιριάζει στα «θέλω» του ομογενή επιχειρηματία.

Ο 32χρονος Αργεντινός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 με την Πόρτο, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει πει ο ατζέντης του στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, μπορεί να πετύχει να μείνει ελεύθερος για να υπογράψει στην ΠΑΟΚ.

Φυσικά, έχει υψηλές απολαβές, αλλά το κασέ του δεν κρίνεται απαγορευτικό. Προς το παρόν, πάντως, ο δικέφαλος δεν φαίνεται να έχει κάνει κάποια κίνηση, αφού μελετά κι άλλες περιπτώσεις παικτών. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχει περίπου μια δεκάδα ποδοσφαιριστών, από τους οποίους θα γίνει η τελική επιλογή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα