Τρέξιμο σε γήπεδο γκολφ (vids)

Τρέξιμο σε γήπεδο γκολφ (vids)

Gazzetta team
Τρέξιμο σε γήπεδο γκολφ (vids)

bet365

Η τρίτη ημέρα στο Ζέεφελντ ξεκίνησε πάλι πολύ νωρίς το πρωί με 40 λεπτά τρέξιμο σε γήπεδο του γκολφ της περιοχής. Ανά γκρούπ έτρεξαν οι παίκτες ενώ δεν μετείχαν στο πρόγραμμα οι γκολκίπερ. Tρεις προπονήσεις και σήμερα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Για 40 λεπτά υπό την εποπτεία του Μίτσελ με τους γυμναστές να παίρνουν από ένα γκρουπ οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού διένυσαν μία αρκετά μεγάλη απόσταση σε γήπεδο του γκολφ στο Ζέεφελντ. Το τεχνικό τιμ επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος αντί για το προπονητικό κέντρο της περιοχής με τους παίκτες να ξεκινούν να τρέχουν στο πίσω μέρος μίας μεγάλης έκτασης.

Το προπονητικό επιτελείο τους χώρισε σε ομάδες. Ένα γκρουπ ήταν αυτό με τους Παπάζογλου, Φέισα, Γκρέκο, Ολαϊτάν, Φετφατζίδη και Ιμπαγάσα. Το άλλο απαρτιζόταν από τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Τσόρι Ντομίνγκες, Σαλίνο, Τάτο, Κοντρέρας, Μανωλά, Βάις και Μήτρογλου.

Στο τρίτο ήταν οι Λυκογιάννης, Μασάντο, Αμπντούν, Σιώπης, Διαμαντάκος και Καραγκούνης. Στο τέταρτο οι Σιόβας, Χολέμπας, Φουστέρ, Μανιάτης, Ντε Βινσέντι και Σάμαρης. Ήτοι 26 παίκτες. Έλλειπαν οι Κάρολ, Γιαννιώτης και Μέγιερι που θα κάνουν άλλο πρόγραμμα στην συνέχεια της ημέρας.

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει στο Ζέεφελντ (11.45 τοπική ώρα) και ενώ υπάρχει και μία τρίτη (18.30). Και στο τρέξιμο της Πέμπτης πάντως οι γυμναστές κρατούσαν χρόνους και ζητούσαν από τους παίκτες να έχουν συγκεκριμένο ρυθμό. Αρχικά στην διαδρομή οι παίκτες πήγαιναν πλευρικά του γηπέδου του γκολφ και μετά άλλαζαν πορεία και περνούσαν μέσα από αυτό.

- Το γήπεδο του γκολφ ήταν δίπλα στις γραμμές του τραίνου. Στο διάστημα της παραμονής των παικτών στον χώρο πέρασαν περισσότερα από δύο με τον Κοντρέρας να ανταποδίδει έναν χαιρετισμό που του έγινε από επιβάτη.

- Η τοποθεσία όπου έτρεξαν οι παίκτες ήταν πανέμορφη. Την ώρα της προπόνησής τους πάντως οι γκόλφερ συνέχιζαν... απτόητοι το παιχνίδι τους.

- Ένα μικρό εμπόδιο έκανε τον Λυκογιάννη να σκοντάψει για λίγο την ώρα που έτρεχε. "Είναι φάουλ", του είπαν οι συμπαίκτες του για να του κάνουν πλάκα με τον νεαρό παίκτη να συνεχίζει κανονικά.

- Σε ιδιαίτερα καλή φυσική κατάσταση δείχνει να είναι ο γυμναστής Βαγιέχο που τρέχει και αυτός μαζί με τους παίκτες πολλά... χιλιόμετρα.

- Το πρωινό τρέξιμο ήταν προγραμματισμένο για τις 8 το πρωί (τοπική ώρα, δηλαδή 9 Ελλάδας). Έτσι οι παίκτες του Μίτσελ έπρεπε να σηκωθούν πολύ νωρίς.

- Το πρωί της Πέμπτης δεν είχε αποσαφηνιστεί ακόμα το πρόγραμμα για την αμέσως επόμενη ημέρα καθώς αυτό βγαίνει ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας και το τι κρίνει ο Μίτσελ και το τεχνικό τιμ γενικότερα.

Δείτε παρακάτω βίντεο του Gazzetta.gr από το γήπεδο του γκολφ αλλά και πλάνα του επίσημου καναλιού της ΠΑΕ Ολυμπιακός από το τέρμα του Μήτρογλου και άλλες προπονητικές στιγμές:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα