«Ο ΠΑΟΚ μου έδειξε εμπιστοσύνη»

«Ο ΠΑΟΚ μου έδειξε εμπιστοσύνη»

Gazzetta team
«Ο ΠΑΟΚ μου έδειξε εμπιστοσύνη»

bet365

Ο Σέκου Ολίσε παρέμεινε στον ΠΑΟΚ και μίλησε για την εμπιστοσύνη και την υπομονή του «δικεφάλου».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πόσο σίγουρος ήταν ότι θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ μετά τα πλέι οφ: "Ήμουν πολύ σίγουρος είναι η αλήθεια, γιατί έφυγα αποφασισμένος να το ζητήσω απ' τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ. Πίστευα ότι θα με αφήσουν να επιμείνω εδώ, να έχω μια καλύτερη χρονιά, να δείξω το ταλέντο μου. Ήμουν τρία χρόνια εκεί και δεν πήρα τις ευκαιρίες που θα ήθελα, ενώ ο ΠΑΟΚ αμέσως έδειξε εμπιστοσύνη και υπομονή. Γι' αυτό είπα ξεκάθαρα στους Ρώσους ότι θα είναι καλύτερο για όλους να μείνω στον ΠΑΟΚ!"

Για την επιμονή του στον ΠΑΟΚ και τις υπόλοιπες προτάσεις που είχε: "Μια ομάδα από το Ισραήλ ήρθε με μια πολύ καλή οικονομικά πρόταση στον μάνατζέρ μου, όσο εγώ ήμουν στην Αφρική, αλλά δεν ήθελα να τη συζητήσουμε, αφού είχα ήδη πάρει την απόφαση να μείνω εδώ".

Για το τι συζήτησε με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ και του ΠΑΟΚ: "Με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ να σας πω την αλήθεια δεν είχα καμία διάθεση να μιλήσω και όλα τα έκανε ο μάνατζέρ μου. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου είπαν ότι θέλουν να μείνω και να εξελιχθώ μέσα από την ομάδα, διεκδικώντας υψηλούς στόχους. Έδειξαν να με πιστεύουν και να με θεωρούν απαραίτητο. Εδώ αισθάνομαι πολύ καλά, του χρόνου το καλοκαίρι θα μπορούμε να συμφωνήσουμε και για περισσότερα χρόνια, αν όλα πάνε καλά".

Για την εικόνα που είχε στο περσινό εξάμηνο και πόσο μπορεί να βελτιωθεί φέτος: "Είχα δύσκολο εξάμηνο, ξεκινώντας με τραυματισμό και προσπαθώντας να βρω τα πατήματά μου. Μόνο προς το τέλος κατάφερα να βρω λίγο ρυθμό, χωρίς να μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Δεν μπορώ να μιλήσω για ποσοστό, αλλά φέτος περιμένω καλύτερο Σέκου, αφού ξεκίνησα προετοιμασία με την ομάδα και εφόσον είμαι υγιής. Αισθάνομαι ότι έχω πολλά να δώσω, να καθιερωθώ! Μου λείπει να είμαι ξανά απαραίτητος για την ομάδα!"

Για το αν ανεβαίνουν απότομο οι προσδοκίες από τον ΠΑΟΚ, με στόχο το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ: "Σίγουρα φαίνεται από την πρώτη ματιά ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι, οπότε είναι λογικό όλοι να θεωρούν ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Αν πέρυσι βγήκαμε δεύτεροι, φέτος θα κοντράρουμε πιο σκληρά τους αντιπάλους μας για το πρωτάθλημα. Για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπορούμε να μιλήσουμε αν δεν δούμε τον αντίπαλο, πρέπει να τα βάζουμε σε σειρά. Πάντως ακατόρθωτο δεν είναι τίποτα!"

Για την εικόνα του ανώριμου παίκτη που έχουν σχηματίσει για εκείνο στη Ρωσία και μάλιστα ρωτήθηκε πρόσφατα και ο Τσιστιακόφ: "Στη Ρωσία τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά! Εφόσον δεν αγωνιζόμουν πολύ, μετά από κάποιο καιρό έχασα το κίνητρό μου ίσως. Μου προσάπτουν ότι έβγαινα, αλλά η Μόσχα είναι μια αχανής πόλη κι ακόμη αν το έκανα δεν ασχολιόταν κανείς! Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ μικρή, ό,τι και να κάνεις μαθαίνεται, όμως δεν είναι αυτός ο λόγος που είμαι πιο...ήρεμος. Ο κόσμος αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, η ομάδα μου δείχνει εμπιστοσύνη και με θεωρεί σημαντικό, γι' αυτό κι εγώ κάνω ό,τι είναι απαραίτητο για να αποδίδω καλύτερα! Εξάλλου κάνω ένα επάγγελμα που αγαπώ κι όταν μιλάμε για το γήπεδο, εκεί πάντα προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος και σε προπονήσεις και σε αγώνες".

Για το τι έδωσε και τι πήρε από τον ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα: "Αγωνιστικά μόνο στο τέλος κατάφερα να δώσω λίγα πράγματα στην ομάδα, όπως σας είπα. Δεν είναι ότι δεν ήθελα, είναι ότι λόγω τραυματισμών δεν μπόρεσα να δώσω περισσότερα. Η ομάδα μου έδωσε εμπιστοσύνη που την είχα ανάγκη, ο κόσμος μου έδωσε απίστευτη υποστήριξη και αγάπη, μου ξανάηρθε η όρεξη να δείξω την ποιότητά μου, κάτι που μου στερήθηκε τρία χρόνια στη Ρωσία".

Για το αν τα χρήματα του Σαββίδη ή και κάτι άλλο κάνει όλους τους δανεικούς παίκτες να θέλουν να μείνουν στον ΠΑΟΚ: "Φυσικά και δεν είναι μόνο τα χρήματα, αλλά και αυτά βοηθούν τον ΠΑΟΚ να έχει επαγγελματική οργάνωση. Ο ιδιοκτήτης έχει δώσει μεγάλη δυναμική στην ομάδα. όμως αυτά που ζεις στον ΠΑΟΚ δεν τα ζεις πιστεύω σε καμία άλλη ομάδα στον κόσμο. Η υποστήριξη, το γήπεδο, η ζωή στην Θεσσαλονίκη, οι συμπαίκτες, οι άνθρωποι δίπλα στην ομάδα, όλα αυτά συνθέτουν έναν σύλλογο που σε κάνει να θες να δώσεις τα πάντα".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα