Πήρε μέσο απ' τον Παναμά η Βέροια

Πήρε μέσο απ' τον Παναμά η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Πήρε μέσο απ' τον Παναμά η Βέροια

bet365

Τον 19χρονο κεντρικό μέσο από τον Παναμά, Χούλιο Μανουέλ Σεγκούντο Ρίος, απέκτησε η Βέροια, καθώς ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα τρία επόμενα χρόνια.

Στην επόμενη της μεταγραφή προχώρησε σήμερα η Βέροια, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού μέσου από τον Παναμά, Χούλιο Μανουέλ Σεγκούντο Ρίος. Ο παίκτης υπέγραψε για τρία χρόνια και άμεσα ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει ότι απέκτησε τον μεσοεπιθετικό julio Manuel Segundo Rios, ο οποίος είναι γεννημένος το 1993. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια.

Ήδη ο νέος ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή συμβολαίου ενσωματώθηκε μαζί με τους άλλους ποδοσφαιριστές στα 3-5 πηγάδια.

Ποιος είναι

Ο Χούλιο Μανουέλ Σεγκούντο Ρίος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 1993 στην πόλη Λα Τσορέρα του Παναμά. Αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και έχει ύψος 1,73μ. Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Λετονία και την Σκόντο Ρίγα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα