Νεκρός από Ελονοσία Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής!

Θάνος Σαρρής
Νεκρός από Ελονοσία Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής!

bet365

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Κλαουντινέι Ρινκόν, ο οποίος αγωνίζεται με την εθνική της Ισημερινής Γουινέας έφυγε από τη ζωή από Ελονοσία ενώ ο συμπαίκτης του Ντανίλο δίνει μάχη για τη ζωή του!

Οι δύο ποδοσφαιριστής ανήκουν στην παροικία της Ισημερινής Γουινέας, καθώς έχουν πάρει υπηκοότητα και αγωνίζονται με τη φανέλα της αφρικανικής χώρας. Στις 16 Ιουνίου, τέσσερις παίκτες από τη χώρα του καφέ ξεκίνησαν στο ματς της Εθνικής με την Τυνησία στο Μαλάμπο.

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά ο 33χρονος Ρινκόν εκδήλωσε συμπτώματα ελονοσίας και έχασε τη μάχη με το θάνατο. Ο τερματοφύλακας Ντανίλο μάχεται για τη ζωή του, ο μέσος Ντίουζερ παραμένει σε σοβαρή κατάσταση και ο επιθετικό Ομπίνα υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις.

Δυστυχώς η μαλάρια σκοτώνει ακόμα κόσμο στις αφρικάνικες χώρες. Η τετράδα, μαζί με δύο ακόμα παίκτες βγήκαν βόλτα στην αγορά του Μαλάμπο, την πρωτεύουσα της Ισημερινής Γουινέας. Κατά τα φαινόμενα, στην βόλτα τους αυτή μολυσμένα κουνούπια τους μετέδωσαν την ασθένεια, η οποία μερικές φορές θέλει μέχρι και δύο βδομάδες για να εμφανίσει σύμπτωμα.

Ο θάνατος του Ρινκόν προκάλεσε τρόμο στους υπόλοιπους παίκτες και φυσικά η είδηση πήρε μεγάλες διαστάσεις και στη Βραζιλία. Όνειρο του ίδιου και των συμπαικτών του ήταν να βοηθήσουν τη χώρα την οποία εκπροσωπούσαν να δώσει το παρών στο Μουντιάλ της πραγματικής τους πατρίδας...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα