Αναμονή για Ογκουνσότο, «βλέπει» Μιρτσέτα

Αναμονή για Ογκουνσότο, «βλέπει» Μιρτσέτα

bet365

Το «μπαμ» με την απόκτηση του Πατρίκ Ογκουνσότο προσπαθούν να κάνουν τα Χανιά, η υπόθεσή του ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι. Διαβάστε πόσα του δίνουν οι Κρητικοί. Ενδιαφέρον για Μιρτσέτα...

Οι «μπλε» κατάφεραν μετά από τρεις δεκαετίες να βρεθούν ξανά στα... σαλόνια της Football League, ωστόσο δείχνουν ότι ανέβηκαν με διάθεση όχι μόνο να παραμείνουν στην κατηγορία, αλλά ίσως και το κάτι... παραπάνω. Παρ' όλα αυτά εκείνο που τονίζουν άπαντες στις τάξεις του ΑΟΧ είναι ότι δεν πρόκειται να ξεφύγουν από τον αρχικό τους προϋπολογισμό, δείχνοντας ότι πλέον έχουν μάθει από τις... αμαρτίες του παρελθόντος.

Από το βράδυ της Δευτέρας ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Πατρίκ Ογκουνσότο, αλλά παρά το γεγονός ότι παρουσιάζεται να βρίσκεται αρκετά κοντά στους νεοφώτιστους, η υπόθεσή του κάθε άλλο παρά απλή είναι σύμφωνα με πληροφορίες. Αυτό γιατί αρχικά ο Νιγηριανός επιθετικός έχει προτεραιότητά του να αγωνιστεί σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ και γι' αυτό τον λόγο έχει βάλει στον... πάγο όλους τους ενδιαφερόμενους από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Από εκεί και πέρα οι Χανιώτες δείχνουν διάθεση να κάνουν την οικονομική υπέρβαση εφόσον θα πρόκειται για παίκτη που κάνει τη διαφορά και σίγουρα ο πρώην στράικερ των Εργοτέλη, ΟΦΗ κι εσχάτως του Ολυμπιακού Βόλου, ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Παρ' όλα αυτά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ταβάνι τους ακόμα και για την πλέον αξιόλογη περίπτωση δεν μπορεί σε αυτή τη φάση να ξεπεράσει τις 30.000 ευρώ τον χρόνο, ίσως και λίγο λιγότερα (στις 25-30 χιλ. ευρώ όπως τόνιζαν στελέχη του συλλόγου). Αυτό έχουν φροντίσει να το καταστήσουν σαφές στον παίκτη, όπως επίσης όμως και να του εγγυηθούν ότι τα χρήματα που συμφωνηθούν θα τα πάρει και δεν πρόκειται να τον... κρεμάσουν. Από τη στιγμή πάντως που ο παίκτης είναι... παθών πάνω σε αυτόν τον τομέα, ίσως διαδραματίσει το γεγονός αυτό τον δικό του ρόλο για να γίνει το πολυπόθητο deal.

Από εκεί και πέρα οι Κρητικοί έχουν αρκετούς παίκτες στα πλάνα τους, ορισμένοι εξ αυτών και με παραστάσεις από τη Σούπερ Λιγκ. Μία από τις περιπτώσεις που σίγουρα ξεχωρίζουν, είναι αυτή του Ιγκόρ Μιρτσέτα, ενός ποδοσφαιριστή που δεδομένα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Κροάτης μέσος με έφεση στα στημένα, έχει αποδείξει την αξία του αγωνιζόμενος τα τελευταία χρόνια στον συμπολίτη Πλατανιά, αν και αυτός -όπως και ο Ογκουνσότο, έχει ως προτεραιότητα τη Σούπερ Λιγκ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα