Ράμα και Μούργκα!

Ράμα και Μούργκα!

gazzetta default image fallback

bet365

Με τον Ρενάλντο Ράμα συμφώνησε η ΑΕΚ και τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί και τυπικά το deal. Μούργκα τετραετίας στην Ενωση!

Μια ανάσα από την απόκτηση του Ρενάλντο Ράμα βρίσκεται η ΑΕΚ, μιας και η ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ωστόσο ακόμα δεν ανακοινώνεται μιας και πρέπει να λυθούν διαδικαστικά θέματα. Οι συστάσεις που συνοδεύουν τον Ράμα είναι πολύ καλές και για το λόγο αυτό το θέμα προχώρησε άμεσα.

Ο 23χρονος επιθετικός που έχει περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακου, έφυγε για τη Γερμανία και την Κόμπλεντς. Ο Ράμα επέστρεψε στην Αλβανία και την Απολλώνια όπου έκανε πολύ καλές σεζόν, ξεχωρίζοντας με την απόδοσή του. Πλέον, είναι ελεύθερος και θέλει να κάνει μια νέα αρχή στην Ελλάδα.

Παράλληλα, παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Έντιν Μούργκα, ο οποίος και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Το πρόβλημα με την παραμονή του στην χώρα μας ξεπεράστηκε και πλέον υπάρχει επίσημη ενημέρωση για 4ετη συμφωνία, με τον παίκτη να υπογράφει αύριο!

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα