Επίσημα Χανιώτης ο Ράφαελ

Νίκος Τσιώκος
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Εμίδιο Ράφαελ αποτελεί και επίσημα παίκτης του Πλατανιά, καθώς οι Χανιώτες ανακοίνωσαν την απόκτησή του για 1+1 χρόνο. «Πήρα εύκολα την απόφαση», δήλωσε ο Πορτογάλος.

Την επόμενη μεταγραφή του ανακοίνωσε ο Πλατανιάς, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Εμίδιο Ράφαελ για 1+1 χρόνο. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ ήταν από τις 29 Ιουνίου στα Χανιά και συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις του συλλόγου αφήνοντας άκρως θετικές εντυπώσεις. Έτσι, σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα και ανακοινώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για 1+1 χρόνο, με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Εμίντιο Ραφαέλ.

«Πήρα εύκολα την απόφαση»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ράφαελ τόνισε πως πήρε εύκολα την απόφαση να αφήσει τη χώρα του για την Ελλάδα και τον Πλατανιά. «Αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα γιατί ο Πλατανιάς είναι μία σημαντική ομάδα, που έχει τεράστια πρόοδο τα τελευταία δυο-τρία χρόνια.

Μου αρέσει η Ελλάδα, μου αρέσει ο τρόπος προσέγγισης από τους ανθρώπους του Πλατανιά, τη διοίκηση, τους προπονητές και όλο το προσωπικό και τελικά δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση να έρθω εδώ. Θέλω να είμαι εδώ, οι άνθρωποι του Πλατανιά με θέλουν στην ομάδα, άρα για μένα ήταν εύκολο, υπό αυτές τις συνθήκες, να λάβω την απόφαση.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι. Να προσπαθώ να αγωνίζομαι καλά, να έχω μια καλή σεζόν, ένα καλό πρωτάθλημα και να βοηθήσω τη νέα ομάδα μου να κατακτήσει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα