Τα... ταχυδακτυλουργικά του Αγριογιάννη!(vds)

Τα... ταχυδακτυλουργικά του Αγριογιάννη!(vds)

Νίκος Αθανασίου
Τα... ταχυδακτυλουργικά του Αγριογιάννη!(vds)

bet365

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει με εικόνα την σούπερ απαιτητική δουλειά που γίνεται στους πορτιέρο του Παναθηναϊκού. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Η βελτίωση του Ορέστη Καρνέζη και του Στέφανο Καπίνο, το... μέλι που στάζουν άπαντες για το πόσο καλά δουλεμένος είναι ο Αλέξανδρος Ταμπάκης δεν είναι τυχαία. Έχουν όνομα και επώνυμο, έχουν να κάνουν με την εξαιρετική και σούπερ απαιτητική δουλειά που κάνει ο προπονητής τερματοφυλάκων του «τριφυλλιού», Παναγιώτης Αγριογιάννης. Ο νεαρός τεχνικός που αρνήθηκε πρόταση του ΠΑΟΚ και παρέμεινε στο «πράσινο στρατόπεδο», έχει κερδίσει με το πρόγραμμα που ακολουθεί τους πορτιέρο και αποδεικνύει γιατί θεωρείται ο κορυφαίος στο είδος του.

Οι ασκήσεις καθημερινά έχουν ποικιλία αλλά και μεγάλο συντελεστή δυσκολίας, με αποτέλεσμα όσοι παρακολουθούν απ' έξω να... ψαρώνουν με όσα ζητάει από τους άσους ο Αγριογιάννης. Το gazzetta.gr σας προσφέρει μια... γεύση από την δουλειά που γίνεται καθημερινά και κάποιες από τις πιο δύσκολες ασκήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα