Aνακοίνωσε Τζενάμο ο Ατρόμητος

Aνακοίνωσε Τζενάμο ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Aνακοίνωσε Τζενάμο ο Ατρόμητος

bet365

Ο Λουίτζι Τζενάμο είναι και επίσημα παίκτης του Ατρόμητου, δηλώνοντας ότι υπέγραψε συμβόλαιο σε μια ομάδα που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από τη στιγμή που ο Ατρόμητος επικοινώνησε μαζί του, ο Τζενάμο ήταν απόλυτα θετικός για να πάει στους Περιστεριώτες. Έχοντας μείνει ελεύθερος από την Μακάμπι Nετάνια και περιμένοντας τον Παναιτωλικό, ο έμπειρος τερματοφύλακας αποκτήθηκε τελικά από τον Ατρόμητο, όπου μαζί με τον Σηφάκη και τον Μπάρκα θα συνθέσουν την τριάδα των τερματοφυλάκων.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο τερματοφύλακα Cennamo Luigi.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 έτος».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Λουίτζι Τζενάμο έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ατρόμητου, μιας ομάδας που με την παρουσία της τα τελευταία χρόνια κοσμεί το Ελληνικό Ποδόσφαιρο , μια ομάδα με πιστούς οπαδούς και μια ομάδα που θέτει συνεχώς νέους ανοδικούς στόχους .
Θέλω να δηλώσω ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα είμαι συνεχώς στην μεγαλύτερη ετοιμότητα έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να να επιτύχει τους στόχους της και γιατί όχι να κατακτήσει και ένα τίτλο».

Βιογραφικό

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας κατά την περσινή περίοδο 2012-2013 αγωνίστηκε στην MACCABI NETANYA σε 31 αγώνες πρωταθλήματος , 2 Ευρωπαϊκούς Αγώνες και 5 αγώνες Κυπέλλου Ισραήλ.

Αύριο το πρωί ο τερματοφύλακας θα αναχωρήσει για το Πήλιο όπου και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Λουίτζι Τζενάμο επέλεξε τον αριθμό 1 στην φανέλα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα