«Κλείνει» Τζενάμο ο Ατρόμητος!

«Κλείνει» Τζενάμο ο Ατρόμητος!

Gazzetta team
«Κλείνει» Τζενάμο ο Ατρόμητος!

bet365

Με τον Λουίτζι Τζενάμο αναμένεται να κλείσει την τριάδα των τερματοφυλάκων ο Ατρόμητος, αφού ο έμπειρος τερματοφύλακας τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τον έμπειρο κίπερ.

Μετά και την απόκτηση του Σηφάκη και την ούτως ή άλλως παρουσία του ταλαντούχου Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος αναμένεται να πάρει τις ευκαιρίες του, ο Ατρόμητος ετοιμάζεται να προσθέσει στο δυναμικό του μια ακόμα καλή λύση. Οι Περιστεριώτες έψαχναν ένα τερματοφύλακα ικανό να προσφέρει λύσεις όποτε χρειαστεί, αλλά και να μην έχει πρόβλημα να καθίσει στον πάγκο.

Στο πρόσωπο του Λουίτζι Τζενάμο, δείχνουν να βρίσκουν αυτό που ζητούσαν! Ο 33χρονος κίπερ έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Νετάνια και περίμενε... μάταια τον Παναιτωλικό. Όταν του ήρθε λοιπόν η πρόταση από τον Ατρόμητο, ο ίδιος ήταν απόλυτα θετικός. Το θέμα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα αλλά βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και όλα δείχνουν ότι μέσα στη βδομάδα θα επισημοποιηθεί η απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα