Στον Παναιγιάλειο ο Ιωάννου

Στον Παναιγιάλειο ο Ιωάννου

bet365

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Παναιγιάλειος, που όπως ανακοίνωσε ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Ιωάννου, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ποδοσφαιριστής του Παναιγιάλειου είναι και ο Γιάννης Ιωάννου που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Αιγιώτικη ΠΑΕ.

Ο Ιωάννου (1.90μ. – 85 κιλά) γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 1984 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Παναχαϊκή (2001 - 2004α), στη συνέχεια αγωνίστηκε με τις φανέλες των Ολυμπιακού Βόλου (2004β – 2006α), Αχαϊκής (2005 – 2006β), Φωκικού (2006 – 2008), Χαϊδαρίου (2008 – 2009), Βύζαντα Μεγάρων (2009 – 2011α), Παναχαϊκή (2011β – 2012), ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό (35 συμμετοχές συνολικά) ο οποίος και κατέκτησε το εισιτήριο της ανόδου μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ. Συνολικά το τελευταίο -κατά σειρά ανακοίνωσης- μεταγραφικό απόκτημα του Παναιγιάλειου έχει 10 συμμετοχές στην Α΄ Εθνική (Παναχαϊκή), 105 στην Β΄ Εθνική και 100 στην Γ΄ Εθνική.

Ο 29χρονος αμυντικός μετά την τυπική ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Αιγιώτικη ομάδα δήλωσε στο www.panaigialeios1927.gr: «Ο Παναιγιάλειος είναι μία ομάδα σοβαρή, όπου γίνεται πολύ καλή δουλειά, έχει κόσμο, δυναμική και στόχο, κάτι οποίο αποτελεί για μένα πρωταρχικό ρόλο στην επιλογή της ομάδας που θα αγωνίζομαι. Σημαντικό ρόλο, βέβαια, για να έρθω στον Παναιγιάλειο έπαιξε και η παρουσία του Νίκου Κουρμπανά στη θέση του προπονητή, όπως επίσης και η διοίκηση της ομάδας οι άνθρωποι της οποίας γνωρίζω ότι είναι 'κύριοι' στις υποχρεώσεις τους προς τους ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο δεν βρίσκεται εύκολα στις μέρες μας.» Σε ότι αφορά τον κόσμο του Παναιγιαλείου και τις απαιτήσεις του από τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης του ομάδας ο Γιάννης Ιωάννου τόνισε: «Έχω μάθει να αγωνίζομαι με πίεση. Άλλωστε χωρίς τον κόσμο και τις απαιτήσεις του δεν υφίσταται ποδόσφαιρο. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Παναιγιάλειο και πιστεύω ότι εάν ο κόσμος δει ποδοσφαιριστές που τα δίνουν όλα για την ομάδα, σίγουρα θα το εκτιμήσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα