Τους... τιμώρησε ο Σπυρόπουλος! (vds)

Τους... τιμώρησε ο Σπυρόπουλος! (vds)

Νίκος Αθανασίου
Τους... τιμώρησε ο Σπυρόπουλος! (vds)

bet365

Το πρώτο διπλό στο Όστερμπεκ κρίθηκε με γκολ του Σπυρόπουλου και έφερε... τιμωρία για τους χαμένους! ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Όστερμπεκ, ημέρα πέμπτη και στην απογευματινή προπόνηση, ο Γιάννης Αναστασίου μετά το ζέσταμα έδωσε εντολή για το πρώτο διπλό επί ολλανδικού εδάφους στο μισό γήπεδο. Αρχικά υπήρχαν περιορισμοί στις επαφές(δύο) αλλά και στις πάσεις που έπρεπε να αλλάξουν οι δύο ομάδες για να έχουν το... δικαίωμα να σκοράρουν(τρεις). Έγινε πραγματική «μάχη», με την πορτοκαλί ομάδα να παίρνει το ματς στην παράταση, χάρη σε γκολ του Παναγιώτη Σπυρόπουλο. Το έτερο γκολ των νικητών σημείωσε ο Σταματάκης ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Κουσίδης.

Πορτοκαλί ομάδα: Καρνέζης, Ααράμπ, Ρισβάνης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Μέντες, Σταματάκης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης

Μπλε ομάδα: Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Λαγός, Δώνης, Ζέκα, Ντίνας, Κουσίδης, Αναστασόπουλος, Μπαϊράμι

Τρέξιμο για «τιμωρία»!

Το πρωί νικητής της προπόνησης ήταν ο Θανάσης Ντίνας. Το βραβείο του πρώτου σκόρερ ήταν... βελάκια. Το απόγευμα ο νικητής δεν πήρε κάτι. Ήταν η σειρά των ηττημένων να υποστούν τις συνέπειες! Μόλις ο Σπυρόπουλος σκόραρε το... χρυσό γκολ, οι μπλε μετά από εντολή του Αναστασίου σπρίνταραν από το τέρμα μέχρι την σέντρα. Μάλιστα, ο Αναστασόπουλος, ο οποίος δείχνει πολύ καλά στοιχεία, νόμιζε πως ο τερματισμός ήταν στη σέντρα και μόλις κατάλαβε ότι έπρεπε να επιστρέψει πίσω, οι υπόλοιποι είχαν σχεδόν τελειώσει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα