Σε νέα και άγνωστα καθήκοντα ο Μπάγεβιτς

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
Σε νέα και άγνωστα καθήκοντα ο Μπάγεβιτς

bet365

Τα συν και τα πλην του Μπάγεβιτς, στο νέο του ρόλο, καταγράφει ο Αποδυτηριάκιας…

Σε νέα και άγνωστα καθήκοντα ο Μπάγεβιτς

Ποια τύχη μπορεί να έχει ο πασίγνωστος μας Ντούσαν Μπάγεβιτς στη νέα ΑΕΚ, είναι ένα ερώτημα, που αξίζει κανείς να το περπατήσει. Κατ’ αρχήν μιλάμε για ένα άγνωστο σκηνικό, σ’ ένα άγνωστο γήπεδο που δεν έχει ξαναστηθεί.

Μια ΑΕΚ τσακισμένη, καταπροδομένη, που μπαίνει σε μια άσχετη αφετηρία, να διανύσει μια πορεία απερπάτιστη στο παρελθόν. Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, όμως. Ιδεώδεις θα μπορούσε κανείς να τις χαρακτηρίσει, λόγω της παρουσίας Μελισσανίδη.

Η δουλειά ξεκίνησε. Μ’ αυτά τα πρόσωπα. Θα τραβήξει μ’ αυτά τα ίδια μέχρι την επιστροφή, που μοιάζει σχεδόν «διαδικαστική», από το ερασιτεχνικό στη σουπερ λίγκα; Δεν ξέρεις. Δεν μπορείς να ξέρεις. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο, άλλωστε.

Το παιχνίδι δεν θα το κάνει ο Μπάγεβιτς, ούτε κανένας Δέλλας, Ζήκος, Λυμπερόπουλος, Δημητριάδης και σια. Αυτοί όλοι έχουν το ρόλο τους. Η ευθύνη ανήκει ολοκληρωτικά στον αρχηγό, στον Μελισαννίδη. Αυτός θα παίρνει τις αποφάσεις όταν αρχίσουν να δουλεύουν οι μηχανές, όχι για να καλύψει απλά η ομάδα την απόσταση μέχρι το μεγάλο πρωτάθλημα, αλλά για να κτιστεί ένα αλλοιώτικο θηρίο, μια άλλη ΑΕΚ, διοικητικά και αγωνιστικά.

Γενικός κουμανταδόρος είναι σήμερα στην ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς. Ο άνθρωπος του Μελισαννίδη. Ο επιθεωρητής. Αυτός που θα κατευθύνει και θα ελέγχει. Που θα κρίνει και θα βαθμολογεί. Που θα απολύει και θα προσλαμβάνει. Που θα αντικαθιστά τον ανεπαρκή.

Είναι σε θέση να φέρει σε πέρας τέτοια καθήκοντα ο Μπάγεβιτς. Γιατί να μην είναι! Γνώσεις στο αντικείμενο ατέλειωτες. Πείρα αμέτρητων χιλιομέτρων.

Βέβαια, ο Μπάγεβιτς δεν έχει δουλέψει εκτός γηπέδου. Δεν έχει ασκήσει διοικητική εξουσία. Κανένα πρόβλημα. Ούτε και προκαλεί ανησυχίες επειδή δεν είναι εργασιομανής. Ο καθένας με το χαρακτήρα του. Η ΑΕΚ, ΑΕΚ, η δουλειά, δουλειά, αλλά έχουμε και μια ηλικία, δεν τα δίνουμε όλα, υπάρχει και το τένις που πρέπει να μας κρατάει μπάνικους και κωτσονάτους.

Στην πλάτη της ΑΕΚ θα μάθει προπονητικά γράμματα ο Δέλλας, γράφει ο apodytiriakias.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας