Συμφώνησε ο Ιμπαγάσα!

Συμφώνησε ο Ιμπαγάσα!

Gazzetta team
Συμφώνησε ο Ιμπαγάσα!

bet365

Παίκτης του Ολυμπιακού και για την επόμενη χρονιά θα είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του!

Στους «ερυθρόλευκους» αποφάσισε να κλείσει την καριέρα του Ο Αργεντινός άσος! Ο Ιμπαγάσα συναντήθηκε εκ νέου με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τον ατζέντη του να είναι παρόντας και οι άνθρωποι της ομάδας κατάφεραν να τον πείσουν να παραμείνει στην ομάδα, παρότι το συγκεκριμένο σενάριο μέχρι πρότινος έδειχνε εξαιρετικά δύσκολο.

Οι προθέσεις του Ιμπαγάσα, ο οποίος έχει δηλώσει ότι του χρόνου θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, είχαν διαφανεί ήδη από τη συνάντηση της Παρασκευής, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Τόσο η διοίκηση όσο και η προπονητική ηγεσία εκτιμούν άλλωστε ότι παρά την ηλικία του, ο Αργεντινός μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Τελικά, κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία μαζί του και ο 37χρονος μένει Ολυμπιακό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα