Φρίκη στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο! (pic)

Φρίκη στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο! (pic)

bet365

Tραγικό θάνατο βρήκε ποδοσφαιριστής στη Βραζιλία από τις μαχαιριές διαιτητή, ενώ στη συνέχεια οι φίλοι του 31χρονου θύματος σκότωσαν και διαμέλισαν τον ρέφερι, καρφώνοντας το κεφάλι του σε παλούκι! To κείμενο περιέχει ακατάλληλες εικόνες!

Ένα από τα πιο απεχθή εγκλήματα στην ιστορία έλαβε χώρα στην Βραζιλία, με θύματα έναν νεαρό διαιτητή κι έναν ποδοσφαιριστή. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 30 Ιουνίου, σε ένα παιχνίδι ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας ο 20χρονος διαιτητής Οτάβιο Ζορντάο ντα Σίλβα σκότωσε με μαχαίρι τον 31χρονο ποδοσφαιριστή Ζοσεμίρ Αμπρέου Σάντος, έπειτα από την υβριστική επίθεση του τελευταίου.

Η συνέχεια ωστόσο ήταν ακόμα πιο αιματηρή, αφού μόλις η οικογένεια και οι φίλοι του θύματος αντιλήφθηκαν τον θάνατο του Ζοσεμίρ, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον διαιτητή! Το μένος τους ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, αφού ακολούθως διαμέλισαν το πτώμα του κι αφού τον αποκεφάλισαν, κάρφωσαν το κεφάλι του σε ένα παλούκι!

Δείτε τη φρικιαστική φωτογραφία:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα