Οριστικά στην Γερμανία ο Ολυμπιακός

Οριστικά στην Γερμανία ο Ολυμπιακός

Οριστικά στην Γερμανία ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε επίσημα γνωστό με ανακοίνωσή του πως το δεύτερο σκέλος της προετοιμασίας του θα πραγματοποιηθεί οριστικά στην Γερμανία. Ποια φιλικά θα δώσει και οι ημερομηνίες.

Το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού της νέας σεζόν αρχίζει ουσιαστικά από την Τρίτη 9 Ιουλίου. Την ημέρα εκείνη η ομάδα του αναχωρεί για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου για 10 ημέρες θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στο εξωτερικό.

Κατά την παραμονή της εκεί η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα δώσει του εξής φιλικούς αγώνες προετοιμασίας: 16/07/2013 (18:00 τοπική ώρα): Σίμουρκ – Ολυμπιακός (Σβατς, Αυστρία) και 18/07/2013 (18:30 τοπική ώρα): Φράϊμπουργκ – Ολυμπιακός (Σρουντς, Αυστρία).

Η επιστροφή της ομάδας από το Ζέεφελντ είναι προγραμματισμένη για τις 19 Ιουλίου. Σε ό,τι αφορά στο δεύτερο στάδιο, αυτό θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Μπαντ Σένμπορν της Γερμανίας και θα αρχίσει στις 25 Ιουλίου.

Η αναχώρηση του Ολυμπιακού από την Γερμανία θα γίνει στις 2 Αυγούστου ενώ μία ημέρα μετά είναι προγραμματισμένο το σπουδαίο φιλικό με την Λίβερπουλ, στο Άνφιλντ για τον Στίβεν Τζέραρντ. Στίς 10 Αυγούστου, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ομάδα της Βαλένθια στο γήπεδο Μεστάγια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα