Χακόμπο: «Αν το ξανακάνω, φεύγω»!

Χακόμπο: «Αν το ξανακάνω, φεύγω»!

Gazzetta team
Χακόμπο: «Αν το ξανακάνω, φεύγω»!

bet365

Όρο στο συμβόλαιό του όπου αναφέρεται πως αν ξανακάνει όσα έγιναν κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα φύγει από τον ΠΑΟΚ, αποκάλυψε ο Σανθ Χακόμπο.

Ο Ισπανός πορτιέρο μίλησε για τη χρονιά που ξεκινάει, τονίζοντας ότι το μόνο που σκέφτονται οι «ασπρόμαυροι» είναι τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, είπε στη «Sportday» πως είχε καλύτερες οικονομικά προτάσεις από Ισπανία και Τουρκία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χακόμπο:

Αρχικά είπε: «Προετοιμαζόμαστε και τώρα έχουμε σκέψη μόνο για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά θα δούμε πως θα παλέψουμε τους εγχώριους στόχους».

Για τον ίδιο και τι αλλάζει φέτος: «Φέτος ξεκινάω με την ομάδα, ενώ πέρυσι ήρθα τον Αύγουστο. Είχα μία επέμβαση, μετά έκανα άλλη μία. Έμαθα απ' όλα αυτά μια και είναι δύσκολες οι στιγμές που μένεις στο περιθώριο. Οι στόχοι μου είναι μεγαλύτεροι από πέρυσι και μακάρι να παίξω σε πολλά παιχνίδια».

Για την απόφασή του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: «Τα λεφτά δεν είναι το παν. Όταν νιώθεις ότι μία ομάδα σε θέλει, τότε είναι όλα μία χαρά. Είχα καλύτερες προτάσεις από την Τουρκία και την Ισπανία, αλλά έμεινα στον ΠΑΟΚ, όπου ο κόσμος μου δείχνει αγάπη και συμπαράσταση. Φυσικά κι ο ιδιοκτήτης μου μίλησε για ψηλούς στόχους κι αυτό με έκανε να αισθανθώ ακόμα καλύτερα».

Όσο γι' αυτά που έγιναν πέρυσι στο ΟΑΚΑ: «Μιλάτε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ήταν κάτι που συνέβη μία φορά στα δέκα χρόνια καριέρας. Ξέρω ότι έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Υπάρχει κι όρος στο συμβόλαιο ότι αν ξαναγίνει, θα φύγω. Δεν χρειαζόταν όμως. Αν το έκανα και πάλι, θα έφευγα μόνος. Ξέρω πόσο κακό μου έκανε. Ξέρω ότι με λένε τρελο, αλλά δεν είμαι. Παθιάζομαι πολύ για μία πομάδα που μου έκανε συμβόλαιο, ενώ κανείς δεν με ήθελε. Δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα