Τέλος ο Ιωάννου από Παναχαϊκή!

Τέλος ο Ιωάννου από Παναχαϊκή!

bet365

Μόλις 1,5 μήνα κράτησε η συνεργασία του Δημήτρη Ιωάννου με την Παναχαϊκή, καθώς οι Πατρινοί ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας τους με τον ποδοσφαιριστή. Τέλος και ο Πίτκας για οικογενειακούς λόγους.

«1) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Πίτκα. Ο Βαγγέλης Πίτκας ζήτησε να λυθεί η συνεργασία του με την ΠΑΕ Παναχαϊκή διότι θα κατοικήσει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, όπου και θα παντρευτεί τον Αύγουστο. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται να ευτυχήσει στην ζωή του και να κάνει μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο.

2) Κατόπιν κοινής συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ιωάννου αποφασίστηκε να λυθεί το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ Παναχαϊκή, που είχε υπογραφεί πριν την πρόσληψη του Τιμόθεου Καβακά. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα περιμένει τον Δημήτρη Ιωάννου να έρθει στην ομάδα ως τεχνικός διευθυντής μετά το τέλος της καριέρας του, όπως είχε συμφωνήσει με την ιδιοκτησία.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Ιωάννου, είτε στον χώρο των χαφ, είτε θέση στόπερ αφού μετά από αυτήν την εξέλιξη είναι βεβαία η μετατόπιση του Δημήτρη Καραμανλή στην θέση του στόπερ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα