«Η δουλειά μας στο γήπεδο»

«Η δουλειά μας στο γήπεδο»

Νίκος Αθανασίου
«Η δουλειά μας στο γήπεδο»

bet365

Τι ζήτησε ο Γιάννης Αναστασίου από τους παίκτες του για το αποψινό φιλικό κόντρα στην Πρεσβάικ(20:00). Τακτική από τον Ρούτερ. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Ευκαιρία για ξεμούδιασμα αλλά και να βγουν στο παιχνίδι, μέρος των όσων δουλεύονται στις προπονήσεις θα έχει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ερασιτεχνική Πρέσικχααφ. Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους παίκτες του για αυτό το παιχνίδι, ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα.

«Θέλω να προσπαθήσετε να εφαρμόσετε όσα έχουμε δουλέψει αυτές τις ημέρες. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να μην φοβηθείτε, ακόμα και αν κάνετε λάθος.

Το σημαντικότερο είναι η ταχύτητα στο παιχνίδι σας. Με την ταχύτητα γίνεστε απρόβλεπτοι. Όταν έχετε τη μπάλα και ξαφνικά κινηθείτε γρήγορα, ο αντίπαλος δεν το ξέρει. Αυτή η κίνηση διαρκεί κλάσματα του δευτερολέπτου, αλλά είναι αρκετή για να πάρετε το πλεονέκτημα. Προσπαθείστε να είστε απλοί και να επιλέξετε τη σωστή επιλογή» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Το πρόγραμμα είχε και πάλι τακτική από τον Ρούτερ ενώ αποφόρτισε έκανε ο Μπαϊράμι που θα αγωνιστεί για ένα ημίχρονο στο αποψινό φιλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα