«Όλοι σέβονται τον Παναθηναϊκό»

«Όλοι σέβονται τον Παναθηναϊκό»

Νίκος Αθανασίου
«Όλοι σέβονται τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για το πως αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στην Ολλανδία, καθώς και για το φιλικό προς τιμήν του Σιακ Σβαρτ. OΣΤΕΡΜΠΕΚ,αποστολή: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε τη δυνατότητα να παίξει μπάλα με πολλούς θρύλους του Άγιαξ, στην αναμέτρηση που έγινε προς τιμήν του Σβαρτ. Μιλώντας στους απεσταλμένους του Τύπου μετά τον αγώνα, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον 75χρονο Ολλανδό, ενώ τόνισε ότι όλοι στην Ολλανδία θεωρούν πολύ βαριά τη φανέλα με το τριφύλλι.

-Είδαμε όλες αυτές τις τεράστιες μορφές του Αγιαξ να βρίσκεται σήμερα σ' αυτό το γήπεδο για να τιμήσετε ένα πραγματικά σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

«Είναι πολύ σημαντικό που όλες αυτές οι σπουδαίες προσωπικότητες βρέθηκαν εδώ απόψε για να τιμήσουν πρώτα απ' όλα έναν φίλο. Παρόλο που είναι 75 χρονών, είναι ένας φίλος για όλους εμάς που φορέσαμε τη φανέλα του Αγιαξ, είναι συνέχεια δίπλα μας και συμβουλεύει όλους τους παλιούς παίκτες που έχουν περάσει από την ομάδα τα τελευταία 30-40 χρόνια. Είναι κάτι σαν πατέρας. Από τη στιγμή που μου έκανε την πρόσκληση για να έρθω σ' αυτό το ματς, του είπα πως θα έρθω οπωσδήποτε. Ηταν κάτι πρωτόγνωρο όλο αυτό που ζήσαμε εδώ. Δεν περίμενα ότι θα μαζευτεί τόσος κόσμος και τόσες μεγάλες προσωπικότητες όχι μόνο του ολλανδικού, αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ηταν έναν παιχνίδι διασκέδαση. Αλλά νομίζω ότι... έφτιαξε έτσι τις ομάδες για να κερδίσει και μας την... έκανε λίγο στο τέλος (σ.σ. γέλια). Σημασία έχει ότι ο κόσμος το ευχαριστήθηκε και ήταν πάρα πολύ ωραία σαν εκδήλωση και σαν παρουσία».

- Μιλήσαμε με πολλούς απ' τους παλιούς άσους του Αγιαξ και όλοι μας μετέφεραν τις ευχές τους προς εσάς για καλή επιτυχία στη νέα σας αποστολή στον Παναθηναϊκό. Στις ιδιωτικές συζητήσεις που κάνατε, τι ήταν αυτό που μας έλεγαν για τον Παναθηναϊκό, αλλά και το γεγονός ότι αναλάβατε την τεχνική ηγεσία του;

«Οπως είχα τονίσει και την πρώτη μέρα που ανέλαβα, κατά την παρουσίαση όλου του τεχνικού επιτελείου, ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο όνομα στην Ευρώπη. Σίγουρα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τα τελευταία χρόνια, αλλά το όνομα παραμένει μεγάλο και βαρύ. Η φανέλα του Παναθηναϊκού, ειδικά εδώ στην Ολλανδία είναι πάρα πολύ “βαριά” και μεγάλη και όλοι τρέφουν πολύ μεγάλο σεβασμό. Με όλους όσοι παίξαμε σήμερα, έχουν εξαιρετική άποψη για το κλαμπ και το μέγεθός του και όλοι μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία. Και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ τιμητικό...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα