«Ο Ολυμπιακός συζητά και πώληση του Βλαχοδήμου»

«Ο Ολυμπιακός συζητά και πώληση του Βλαχοδήμου»

«Ο Ολυμπιακός συζητά και πώληση του Βλαχοδήμου»

bet365

Ρεπορτάζ από την Γερμανία χρίζουν φαβορί την Άουγκσμπουργκ για την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου ως δανεικό ενώ επισημαίνεται πως ο Ολυμπιακός συζητά και πώληση του παίκτη.

Σύφωνα με αναφορές ΜΜΕ στην Γερμανία (όπως το myheimat.de) «ο Ολυμπιακός συζητά αυτήν την περίοδο ακόμα και πώληση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Ο ποδοσφαιριστής κοστολογείται με πάνω από 800 χιλιάδες ευρώ ενώ η τιμή του θα ανέβει και άλλο. Η Άουγκσμπουργκ είναι η ομάδα που έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για δανεισμό ή και κανονική μεταγραφή και φαίνεται πως έχει το προβάδισμα».

Οι Γερμανοί γράφουν διθυραμβικά σχόλια για τον Βλαχοδήμο τονίζοντας πως «ορισμένοι τον αποκαλούν Έλληνα Μέσι ή και Έλληνα Κριστιάνο Ρονάλντο. Πρόκειται για έναν νεαρό ποιοτικό και εξελίξιμο παίκτη με εμπειρία από την Γερμανία καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν εκεί». Για την Άουγκσμπουργκ επίσης διευκρινίζεται πως έχει την διάθεση πέραν του Βλαχοδήμου να κάνει κίνηση και για άλλους νεαρούς Έλληνες παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα