Πήρε Αναστασόπουλο η Βέροια!

Πήρε Αναστασόπουλο η Βέροια!

Πήρε Αναστασόπουλο η Βέροια!

bet365

Ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ για τη Βέροια με την «βασίλισσα του βορρά» να ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου τερματοφύλακα Νίκου Αναστασόπουλου.

Οι μεταγραφικές κινήσεις στη Βέροια συνεχίζονται με την ομάδα της Ημαθίας να ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου τερματοφύλακα της Κέρκυρας Νίκου Αναστασόπουλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Αναστασόπουλου για ένα χρόνο».

«Με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε τα εξής: «Είμαι ευτυχισμένος που θα αγωνιστώ στην ομάδα της πατρίδας μου. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλεία θα πετύχουμε εύκολα τους στόχους μας.

Η ΒΕΡΟΙΑ έχει διοικητική σταθερότητα που ελκύει κάθε ποδοσφαιριστή, οπότε για μένα δεν ήταν καθόλου δύσκολο να έρθω στην ομάδα που αγάπησα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα