Μπιανκονέρο ο Γιορέντε

Μπιανκονέρο ο Γιορέντε

Μπιανκονέρο ο Γιορέντε

bet365

Ο Βάσκος επιθετικός παρουσιάστηκε επίσημα. «Είναι ένα όνειρο να παίζω στην Γιουβέντους».

Ο 27χρονος επιθετικός είχε κλείσει ως ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο τον Ιανουάριο και όπως ήταν προγραμματισμένο, βρέθηκε στο Τορίνο για να παρουσιαστεί επίσημα από την Γιουβέντους. «Μου αρέσει το 14 και πιστεύω ότι μπορώ να παίξω πολύ καλά με αυτόν τον αριθμό. Επέλεξα την Γιουβέντους αφού είναι μία σπουδαία ομάδα και είναι για μένα ένα όνειρο να παίζω εδώ» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Βάσκος.

«Η Γιουβέντους είναι η ομάδα που ενδιαφέρθηκε για μένα περισσότερο για μένα και προσπάθησε να με αποκτήσει. Προτίμησα την Serie A από την Premier League αφού είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και έχει την Γιουβέντους» πρόσθεσε.

Ο Γιορέντε έφτασε στο Τορίνο λίγες μέρες μετά τον Κάρλος Τέβες, παίκτη με τον οποίο ίσως αποτελέσει τη νέα επιθετική γραμμή των Μπιανκονέρι. «Δεν είμαστε μόνο εμείς οι δύο στην ομάδα, αφού υπάρχουν έξι επιθετικοί και όλοι μπορούμε να τα πάμε καλά. Το ποιος θα ξεκινάει είναι στο χέρι του Αντόνιο Κόντε. Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω μαζί με τους υπόλοιπους στράικερς της ομάδας, είναι όλοι καλοί παίκτες και είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω μαζί τους».

 

SERIE A Τελευταία Νέα