Ανακοίνωσε Πόποβιτς ο Πανθρακικός

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Πόποβιτς ο Πανθρακικός

bet365

Τον 23χρονο Σλοβένο επιθετικό μέσο, Ντένις Πόποβιτς, ανακοίνωσε ο Πανθρακικός δίχως να κάνει γνωστή τη διάρκεια του συμβολαίου του. Παρών στην απογευματινή προπόνηση ο παίκτης.

Στην επόμενη μεταγραφή του προχώρησε ο Πανθρακικός, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντένις Πόποβιτς. Πρόκειται για τον 23χρονο Σλοβένο επιθετικό μέσο, που αγωνίζεται και στη δεξιά πλευρά και από το 2011 φορούσε τη φανέλα της Κούπερ, ομάδας της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος της χώρας του. Οι ακρίτες, ωστόσο, δεν έκαναν γνωστή τη διάρκεια του συμβολαίου του, ενώ ο παίκτης θα δώσει το παρών στη σημερινή απογευματινή προπόνηση του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ υπέγραψε συμβόλαιο με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή DENIS POPOVIC.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1989 στην πόλη Celje της Σλοβενίας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε με την ομάδα της πόλης και την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 πήρε μεταγραφή στην Kooper. Την τελευταία σεζόν είχε 22 εμφανίσεις πετυχαίνοντας 2 τέρματα.

Ο Denis Popovic θα πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα