Πήρε Γκόλια ο Άρης

Πήρε Γκόλια ο Άρης

Πήρε Γκόλια ο Άρης

bet365

Ο Άρης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 19χρονου Νίκου Γκόλια από την Αναγέννηση Καρδίτσας για τα επόμενα τρία χρόνια. «Μεγάλο άλμα στην καριέρα μου. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τον Άρη».

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε μια ακόμη μεταγραφή. Οι «κίτρινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον 19χρονο μεσοαμυντικό της Αναγέννησης Καρδίτσας Νίκο Γκόλια.

Ο Γκόλιας έπαιξε με την ομάδα της Καρδίτσας την σεζόν που πέρασε (2012-13) σε 20 παιχνίδια (πρωταθλήματος και κυπέλλου) και έδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο κι ως αμυντικό χαφ.

Οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια, ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ και ο Γκόλιας θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο 19χρονος μεσοαμυντικός υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Γκόλια. Ο 19χρονος μεσοαμυντικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Νίκος Γκόλιας, που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως ανασταλτικός μέσος όσο και ως κεντρικός αμυντικός, γεννήθηκε στις 29/07/1993 στην Μαγούλα Καρδίτσας, έχει ύψος 1,84 και βάρος 74 κιλά.

Την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ προηγούμενη ομάδα του ήταν ο ΑΟ Καρδίτσας».

Ο 19χρονος μέσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Αρης.

Αναλυτικά τόνισε:

«Η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ είναι μεγάλο άλμα στην καριέρα μου. Έρχομαι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του, αλλά και για να δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν στις δυνατότητές μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα