Ανακοίνωσε Λεάντρο η Καλλονή

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Λεάντρο η Καλλονή

bet365

Την απόκτηση του 19χρόνου αμυντικού Λεάντρο Πίντο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε η Καλλονή.

Ο Λεάντρο Κλιμάκο Πίντο Φερνάντο Μπαρμπόζα,όπως είναι το πλήρες ονομά του, τη χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν στην Δόξα Δράμας με τη μορφή δανεισμού. Η επιθυμία του Λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή που διακρίθηκε στο εφετινό Next Gen Serie, ήταν να αγωνιστεί σε ομάδα της Super League κάτι που οδήγησε τους Πειραιώτες στην απόφαση να τον παραχωρήσουν δανεικό στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λεάντρο Πίντο, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο Λεάντρο Πίντο κατάγεται από την Βραζιλία, είναι γεννημένος στις 24 Ιανουαρίου του 1994 και αγωνίζεται στην θέση του στόπερ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα της Κ20 του Ολυμπιακού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα