Υπέγραψε στον Παναιγιάλειο ο Φλίγκος

Gazzetta team
Υπέγραψε στον Παναιγιάλειο ο Φλίγκος

bet365

Παίκτης του Παναιγιάλειου και με τη βούλα είναι ο Κώστας Φλίγκος. Άρχισαν οι δοκιμές για την Κ17, που θα ολοκληρωθούν την προσεχή Παρασκευή.

O 27χρόνος πρώην επιθετικός της Νίκης Βόλου βρέθηκε το πρωί στο Αίγιο μαζί με τον εκπροσωπό του Σπύρο Δημόπουλο, για να υπογράψει το συμβολαιό του με τους «μελανόλευκους» διάρκειας ενός έτους, ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Φλίγκο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του αχαϊκού συγκροτήματος στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής: «Είναι πολύ σημαντικό να αγωνίζεσαι σε μία ομάδα, όπου όλα γίνονται σωστά και ο Παναιγιάλειος είναι μία τέτοια ομάδα. Είναι σημαντικό, στη σημερινή εποχή, ένας ποδοσφαιριστής να επιλέξει μια σωστή ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Έχω μάθει από συναδέλφους μου πολύ καλά λόγια για τον Παναιγιάλειο. Είναι μια ομάδα οργανωμένη, νοικοκυρεμένη και υγιής, που προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται και πιστεύω ότι έχει παρόν και μέλλον. Ο πρώτος και κυρίαρχος στόχος είναι να πάει καλά η ομάδα. Στόχος μου είναι, επίσης, να βοηθήσω σε αυτό όσο μπορώ περισσότερο.».

Εκτός από τις εξελίξεις στο μέτωπο των μεταγραφών, εξελίξεις είχαμε και στις δοκιμές παικτών που γίνονται για τον καταρτισμό της Κ17. Ο τεχνικός της ομάδας Αλέκος Σπυρόπουλος και οι συνεργάτες του έβγαλαν τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα, από το πρώτο από τα τέσσερα γκρουπ παιδιών που δοκιμάστηκαν στο γήπεδο της Ροδιάς και σε συνδυασμό με αυτά που θα βγουν στις προσεχείς δοκιμές,αναμένεται να του βοηθήσουν στις τελικές τους επιλογές.

Επόμενο ραντεβού του τεχνικού επιτελείου είναι την Τρίτη 2 του μήνα στις 18:00 στο ίδιο γήπεδο όπου θα δοκιμαστεί το δεύτερο γκρουπ, ενώ την Τετάρτη και την Παρασκευή ημέρα όπου θα ολοκληρωθούν οι δοκιμές θα δοκιμαστούν τα δύο τελευταία γκρουπ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα