Φάλκενμπεργκ τέλος, διάψευση για Μποζίνοφ!

Φάλκενμπεργκ τέλος, διάψευση για Μποζίνοφ!

Νίκος Αθανασίου
Φάλκενμπεργκ τέλος, διάψευση για Μποζίνοφ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Μπεργκ στην Αθήνα την ώρα που δεν υπάρχει θέμα με τον Μποζίνοφ και τελείωσε αρνητικά του Φάλκενμπεργκ.

Αρνητικό τέλος είχε για τον Παναθηναϊκό το σήριαλ με τον Έρικ Φάλκνεμπεργκ. Ο Ολλανδός δεν θα φορέσει τα πράσινα, παρότι ήρθε στην Αθήνα για τις υπογραφές, καθώς υπήρξε διαφωνία στον τρόπο καταβολής των χρημάτων με τις προνομιακές(έναντι των υπολοίπων ποδοσφαιριστών) εγγυήσεις που ζήτησε. Πλέον, το «τριφύλλι» στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις.

Από κει και πέρα, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για τον Μάρκους Μπεργκ, τον οποίο περιμένουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην Αθήνα. Όσον αφορά τον Μποζίνοφ οι «πράσινοι» δεν ασχολούνται με την περίπτωση του ενώ για τον Ντιαρά θα υπάρχει εξέλιξη το επόμενο δεκαήμερο. Κανένα θέμα δεν υπάρχει με τον Μέντες που απλά έχει προταθεί, όπως και ένα σορό ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα