Τέλος από τη Νίκη Βόλου ο Λαλίν

Gazzetta team
Τέλος από τη Νίκη Βόλου ο Λαλίν

bet365

Παρελθόν από τις τάξεις της Νίκης Βόλου αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες αθλητικής ιστοσελίδας της Μαγνησίας ο Άλαν Λαλίν .

Ο διεθνής επιθετικός με την εθνική Ονδούρας, που εντάχτηκε στο δυναμικό της ομάδας της Νέας Ιωνίας τον Ιανουάριο, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες των «κυανολεύκων» τους οποίους βοήθησε να επανέλθουν σε τροχιά ανόδου.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε πως μετά το παιχνίδι με την Καλλιθέα, η απόδοση του έγχρωμου επιθετικού κυμάνθηκε για άγνωστους λόγους σε χαμηλά επίπεδα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βοηθήσει το συγκρότημα της Μαγνησίας στα κρίσιμα παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών, ενώ παράληλα η διοίκηση είχε καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον μανάτζερ του παίκτη με μεγάλο πριμ κατάκτησης στόχων η οποία δεν έγινε τελικά αποδεκτή.

Σε περίπτωση που τελικά ο Αντρέας Πάτσης συνεχίσει στον προεδρικό θώκο και τη νέα χρονιά, αναμένεται να υπάρχουν υψηλά πριμ στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται και του χρόνου στο ρόστερ των Θεσσαλών, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τους δοθεί η δυνατότητα να καθίσουν στα συμβόλαια τους.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα