Στον ΠΑΟΚ, όχι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ, 12.000 στην προπόνηση

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
Στον ΠΑΟΚ, όχι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ, 12.000 στην προπόνηση

bet365

Τον μέγα ενθουσιασμό στον ΠΑΟΚ, άγνωστο έργο σήμερα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ερμηνεύει ο Αποδυτηριάκιας...

Στον ΠΑΟΚ, όχι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ, 12.000 στην προπόνηση

Κάποτε το έβλεπες στον Ολυμπιακό, σήμερα συμβαίνει στον ΠΑΟΚ και δεν θα το δεις στον Παναθηναϊκό. Πέντε και δέκα χιλιάδες οπαδοι στην προπόνηση. Το ίδιο και στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη και του Στέφενς. Μιλάει η πείνα. Μαζύ και η ελπίδα, τα μέγιστα των αφροδισιακών.


Χορτάτος ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη. Και το 'χουν πάρει απόφαση οι γάβροι. Μέχρι εδώ είμαστε. Ποια Ευρώπη; Χορτάτοι και ψιλοκουρασμένοι, διότι δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα να τους ιντριγκάρει. Ο Παναθηναϊκός; Ελα!


Δεν θα πάνε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού επτά συντάγματα οπαδών, όπως στον ΠΑΟΚ να κουσουμάρουν Στέφενς. Σε καμμία περίπτωση. Η απογοήτευση έχει αγκαλιάσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και του έχει μουδιάσει κάθε ενθουσιασμό. Καμμία αισιοδοξία.

Η μεγάλη χαρά και η μεγάλη απελπισία θα τον βγάλει τον άλλονα στο δρόμο. Η πτώση της χούντας, η νίκη στις εκλογές, η κούπα στο ποδόσφαιρο. Όπως όταν η οικονομική κρίση τού αδειάσει το ψυγείο και τον τραπεζικό λογαριασμό.

Καμμία προετοιμασία, καμμία οργάνωση δεν έστειλε περισσότερους απο δέκα χιλιάδες παοκτσήδες στην προπόνηση(!). Είπαμε. Μιλάει η δίψα και ότι είμαστε εδώ, και είμαστε πολλοί. Και στέλνουμε το μήνυμα ότι εμείς οι αδικημένοι, οι κυνηγημένοι, δεν θα δεχθούμε τις βρωμιές σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Πρώτα ο Σαββίδης, θα πρέπει να ανησυχεί. Κατανοητό. Και μετά ο Στέφενς. Αυτοι οι 12.000, που εγώ δεν έβλεπα μόνον τόσους, αλλά και άλλους 120.000 που ήταν απόντες, δεν θα σκύψουν το κεφάλι και θα αποχωρήσουν όπου πατάει η γάτα, αν τους “προδώσει” η ομάδα. Αν δεν ανταποκριθεί αγωνιστικά στις προσδοκίες ενός λαού που για μια φορά ακόμα έχει μπει για τα καλά στην πρίζα.

Το αντιλαμβάνεται ο Ιβάν. Όπως και ο Ολλανδός προπονητής. Κάπου θα ξεσπάσει αυτός ο κόσμος που σήμερα είναι σε κατάσταση ηφαιστειώδους εκρήξεως, αν δεν ικανοποιηθούν οι προσδοκίες του.

Γιατί ο Μαρινάκης χρεώνει το ταμείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, γράφει ο apodytiriakias.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας