«Θα διασκεδάσετε με έναν μεγάλο παίκτη»

Gazzetta team
«Θα διασκεδάσετε με έναν μεγάλο παίκτη»

bet365

Ο προπονητής του Αργεντινού στη Ράγιο Βαγεκάνο μιλάει για τον στόχο του Ολυμπιακού, Αλεχάνδρο Ντομίνγκες.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πήρε ξανά τα... πάνω του στους «ραγίστας» την περασμένη σεζόν, όντας από τις πλέον βασικές μονάδες τους στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησαν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πλέον ο 32χρονος άσος είναι έτοιμος να έρθει στη χώρα μας για χάρη του Ολυμπιακού και όπως δηλώνει ο προπονητής του στη Ράγιο, Πάκο Χέμεθ στο «Goal»: «Θα διασκεδάσετε με έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή».

Συνεχίζοντας ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε ότι: «Είναι ολοκληρωμένος παίκτης και μπορεί να προσφέρει από πολλές θέσεις μέσα στο γήπεδο και σε πολλούς τομείς. Εμείς τον πήραμε έπειτα από μία δύσκολη εποχή στην καριέρα του με προβλήματα στη Βαλένθια και τη Ρίβερ Πλέι κι εδώ μπόρεσε κι έδειξε όλο το ταλέντο του. Πήρε πάνω του ευθύνες και κέρδισε τον κόσμο και τους συμπαίκτες του. Μακάρι να μπορούσε να μείνει στη Ράγιο και την επόμενη σεζόν (σ.σ. Φεύγει λόγω οικονομικών προβλημάτων της Ράγιο)».

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ροντρίγκες, ο Χέμεθ πρόσθεσε πως: «Είναι πολύ καλός, ιδιαίτερα με τη μπάλα στα πόδια, ταχύτατος και η προσαρμοστικότητά του σε διαφορετικές θέσεις της επίθεσης, προσφέρει πολλές εναλλακτικές λύσεις».

Την ίδια στιγμή όμως ο κόουτς των Μαδριλένων επισημαίνει ότι: «Ο Ντομίνγκες ήταν ο πρώτος που έτρεψε να αμυνθεί και να πιέσει τους αντίπαλους αμυντικούς. Παθιασμένος. Δεν μετράει για εκείνον η κούραση και δεν φοβάται τις μονομαχίες».

Όσο για την ακριβή θέση του: «Είναι δεύτερος επιθετικός ή επιτελικός μέσος. Θα μπορούσε με ευκολία να αγωνιστεί και στα πλάγια, αλλά δεν νομίζω πως θα του άρεσε ιδιαίτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα